ACNEWS

Neymar döntött – hatszor annyit kap a szaudiaktól

Fotó: YouTube/Luis Football
Fotó: YouTube/Luis Football
A világ legdrágább játékosaként számontartott labdarúgó hivatalosan is átigazolt a szaúdi bajnokságban szereplő Al-Hilal csapatához.
Hirdetés
Ad image

Neymar két évre 260 millió fontos szerződést kötött, ami hatszor annyi, mint amennyit Franciaországban keresett. Elképesztő, 2,5 millió fontot tesz zsebre hetente, miután Párizst Rijádra cseréli. A 31 éves brazil támadó a szaúdi profi liga egyik legígéretesebb szerzeménye.

A Paris Saint-Germain korábbi csatára a héten utazik a Perzsa-öbölbe, ami az egyik leglátványosabb bemutatkozónak ígérkezik. Többek között Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly, Ruben Neves és a Barcelona korábbi ásza, Malcom lesz a társa új öltözőjében – írja a thesun.co.uk.

Neymarnak mégis lesz egy kínos találkozás, méghozzá az új edzőjével, Jorge Jesusszal. Ugyanis amikor négy évvel ezelőtt Jesust megkérték, hogy hasonlítsa össze Cristiano Ronaldót és Neymart, az edző a következőket mondta mondta: „Számomra Ronaldo a legjobb. (Neymarnak) változtatnia kell a gondolkodásmódján, különben nem jut el arra a szintre. Ha fontosabb az, hogy mi van a játékon kívül, mint a saját játékod tökéletesítése, akkor soha nem leszel a legjobb. Ez az, ami Ronaldóban megvan, a szenvedély (a sikerért). Ez a különbség.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés