ACNEWS

Nincs vége: Újabb nő vádolja Placido Domingót zaklatással

A világhírű operaénekest annak idején félelemből nem jelentette fel, ám most megtette.

Hirdetés
Ad image

A világhírű operaénekest annak idején félelemből nem jelentette fel, ám most megtette.

Placido Domingót 2019-ben először Patricia Wulf, később számos nő vádolta meg szexuális zaklatással. Rengeteg énekes, táncos, zenész, énektanár és más dolgozó számolt be arról, hogy az évek során tanúi voltak a zaklató viselkedésének. Ennek fényében távoznia kellett a New York-i Metropolitan Operaházból, fellépéseit mondták le, és eltávolították a Los Angeles-i operaház igazgatói posztjáról.

Az énekes ellen eddig egyik esetben sem indult büntetőeljárás, és ő maga direkt módon sosem ismerte el, hogy bármi rosszat tett volna.

Most egy újabb nő állt elő a történetével. Névtelenül, elsötétített arccal beszélt a spanyol La Sexta tévécsatorna műsorában.

„Az egyik első dolog, amiről szólnak neked, hogy ne utazz egyedül a liftben Placido Domingóval. Először akkor éreztem kellemetlenül magam, amikor egy próbán mindenki előtt megkérdezte tőlem, belerakhatja-e a kezét a kis zsebembe, mert olyan nadrág volt rajtam, amelynek hímzett hátsó zsebe volt. Gyomorgörcsöm lett attól, hogy mit mondjak neki, hogy normálisan folytathassuk a próbát. Ha nemet mondok, annak következményei lesznek, ha pedig igent, abba bele sem merek gondolni…” – mondta az énekesnő, aki nem jelentette fel a sztárt a főnökeinek és a hatóságoknak sem.

„Ő Domingo. Sérthetetlen. Nem kellene annak lennie, mégis én rejtőzöm árnyékba.”

Domingo menedzsere egyelőre nem reagált a hírre – számolt be a Reuters.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés