ACNEWS

No para! Így lehetsz magabiztos és gyönyörű az esküvődön

Fotó: EverDerm Klinika
Fotó: EverDerm Klinika
Megkérték a kezed a nyáron?
Hirdetés
Ad image

Szeretne életed szerelme feleségül venni és már azon aggódsz, hogyan lehetsz a legszebb, legcsinosabb és leggyönyörűbb ruhával rendelkező menyasszony? Csak meg kell találnod a valódi segítő kezeket, azokat a szolgáltatókat, akik mindenben gondolnak rád. A LOVE Szalon és az EverDerm Klinika szívesen fogja közösen a kezed a boldogító igenig vezető úton.

A LOVE Szalon filozófiája, hogy minden nő megérdemli, hogy a nagy napon a legcsodálatosabbnak érezhesse magát a világon. Éppen ezért egyedi, különleges ruhakollekcióval várják a menyasszonyokat, akik a ruhapróba alatt igazi hercegnőnek érezhetik magukat. A szalon tanácsadói szívvel-lélekkel dolgoznak azon, hogy megtalálják az arák számára a tökéletes ruhát. Így minden menyasszony magabiztos és gyönyörű lehet élete egyik legszebb napján. A szalon repertoárja a Föld minden pontjáról érkező, vezető világmárkák legújabb kollekcióinak legkülönlegesebb esküvői ruháit tartalmazza. Ezek mind az elbűvölő, igazi nőt testesítik meg.

Az EverDerm Klinika szintén a hölgyek teljes női kiteljesedésében támogatja a menyasszonyokat bőrszépészeti kezelésekkel. Az esküvő előtt Mentor konzultációval várják az arákat, ahol bőrszépészeti koordinátor segítségével megbeszélik és összeállítják az esküvőre való szépészeti felkészülési tervét – mind arc-és testkezelések, mind esztétikai beavatkozások terén. Ackermann Helga profi sminktetováló és sminkes szintén a klinikán dolgozik, ahol a menyasszonyok igazi „premier előtti” próbasminkelésen vehetnek részt. Ennek köszönhetően esküvőjükön száz százalékban önmagukat adhatják a legragyogóbb és legboldogabb formájukban.

Ez nem minden, hiszen a klinikán lehetőséget biztosítanak arra is, hogy igazi, páratlan beauty&spa élményen vegyenek részt a menyasszonyok barátnőikkel, az örömanyákkal és a koszorúslányokkal – utánozhatatlan leánybúcsúként! Így már nem is hangzik annyira nagy macerának és kellemetlenségnek az esküvőre való felkészülés folyamata, igaz?

(x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés