ACNEWS

Nocsak, Meghan Markle hasonlítani akar Kate Middletonra

Meghan Markle új külseje valóságos kommentháborút indított el. Fotó: Youtube
Meghan Markle új külseje valóságos kommentháborút indított el. Fotó: Youtube
Hirdetés
Ad image

A sussexi hercegnét gyűlölők szerint Meghan Markle kétségbeesetten próbál hasonlítani a sógornőjére.

Meghan Markle először mutatkozott a nyilvánosság előtt, mióta bejelentette, hogy nem vesz részt Károly király koronázásán. Az egykori színésznő megjelenése egyesek szerint kísértetiesen hasonlított sógornőjére, Kate Middleton hercegnére.

Meghan elegáns, kiegyenesített frizurájával látható, amikor videóhíváson keresztül bejelentkezik az egyik fotós barátja, Misan Harriman, TED Talk című műsorában. Az új haj természetesen rögtön felkeltette a közösségi médiafigyelmét.

„PLASZTIKAI MŰTÉT RIADÓ? Szomorú, hogy Meghan Markle mennyire Kate Middleton akar lenni” – dühöngött egy felbőszült Twitter-felhasználó, aki szerint az exszínésznő nem csak a fürtjeit változtatta-e meg.

Egy másik hozzászóló szerint a 41 éves Markle még a szeme színét is megváltoztatta, csak hogy jobban hasonlítson vele egykorú sógornőjére.

„Meghan Markle féltékeny és megszállottja a walesi hercegnének, mogyoróbarna kontaktlencsét visel, hogy úgy nézzen ki, mint Kate” – idézte a New York Post a másik hozzászólót.

A kommentháborúba csatlakoztak a Markl- rajongók is, akkor rögtön a védelmére keltek.

„Meghan nem volt plasztikai műtéten” – jelentette ki az egyik – „Minden a világításról, a szögekről és a kontúrozásról szól. A hajegyenesítés pedig olyasmi, amit mások is csinálnak”

Több, Meghan Markle-hez közel álló bennfentes a külföldi portálnak elárulta, a hercegné nem változtatott az arcán, mivel „szereti” az orrát, sőt, még kontúrozza is, és bronzosítót használ, hogy kiemelje. A hajszínét megváltoztatta – és valószínűleg botoxoltatott, illetve ajaktöltést is kapott az egyik informátor szerint.

Bár Markle új külseje kétségtelenül lázban tartotta az internet népét, messze nem ez az egyetlen téma, ami miatt a hercegnő ismét a reflektorfénybe került. A Briliáns Elmék egykori sztárja a hónap elején bejelentette, hogy nem vesz részt III. Károly király május 6-i koronázási ünnepségén.

Egyesek szerint Meghan Markle azért nem vesz részt az eseményen, mert neheztel Kate Middletonra, míg mások szerint a sógornője szabotálta, hogy a hercegné megjelenjen a koronázáson.

A hétvégén a hercegné képviselői azonban cáfolták azokat a híreket, amelyek szerint azért döntött úgy, hogy kihagyja az eseményt, mert Károly királlyal levelet váltott a királyi családon belüli rasszizmussal kapcsolatos aggodalmairól.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés