ACNEWS

Amerikai sámánhoz megy feleségül a norvég király lánya

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Jövő augusztusban kel egybe a norvég királylány és a sámán, aki annak idején hollywoodi sztároknak egyengette a spirituális útját.
Hirdetés
Ad image

Martha Louise hercegnő, V. Harald norvég király és Sonja királynő legidősebb lánya bejelentette az esküvőjét egy Durek Verrett nevű amerikai sámánnal. A pár közleménye szerint az esküvőt jövő év augusztus végére tervezik.

A házasságkötésre 2024. augusztus 31-én kerül sor egy, az UNESCO világörökség részét képező fjord mellett fekvő norvégiai Geiranger faluban. A királyi család és Håkon norvég trónörökös, Martha Louise testvére már gratulált a leendő párnak, és elmondták, hogy nagy örömmel üdvözlik Durek Verrettet a családjukban.

Martha Louise hercegnő korábban lemondott a királyi család tagjaként betöltött hivatalos kötelezettségeiről, miután jegyre kelt Verrettel. Az esküvő után Durek Verrett is a királyi család tagja lesz, de nem visel majd királyi címet.

Egyébként a királylánytól sem áll távol az ezotéria. Hisz az alternatív terápiákban és az angyalokkal kommunikál, vagyis ezt állítja. Még könyveket is írt erről…

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés