ACNEWS

Novák: Azért dolgozunk, hogy a gyereknek legyen esélye szerető családba születni

Azért dolgozunk, hogy a gyermekeknek legyen esélyük szerető családba születni és úgy nőhessenek fel, hogy a testi, lelki fejlődésükhöz szükséges feltételeket biztosítsuk nekik - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter a családpolitikához kapcsolódó szakmai elismerések díjátadóján hétfőn Budapesten.

Hirdetés
Ad image

Azért dolgozunk, hogy a gyermekeknek legyen esélyük szerető családba születni és úgy nőhessenek fel, hogy a testi, lelki fejlődésükhöz szükséges feltételeket biztosítsuk nekik – mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter a családpolitikához kapcsolódó szakmai elismerések díjátadóján hétfőn Budapesten.

Novák Katalin úgy fogalmazott: vannak, akik segítenek, hogy a megfogant életek megszülethessenek, szerető családba érkezhessenek és emberhez méltóan élhessenek.

Hangsúlyozta: az alaptörvény is védi az életet már a fogantatástól kezdve, és olyan kötelezettséget is ró a kormányzatra, hogy támogassa a házasságot mint egy férfi és egy nő kapcsolatát, a családot, valamint a szülő-gyermek kapcsolaton alapuló szeretetközösséget és elősegítse a gyermekvállalást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés