ACNEWS

Növényi Norbert hajszál híján lebénult

Növényi Norbertet négy hónappal ezelőtt  forgatás közben baleset érte, ami után sokáig tartott a gyógyulás.

 

 

Hirdetés
Ad image

Növényi Norbertet négy hónappal ezelőtt  forgatás közben baleset érte, ami után sokáig tartott a gyógyulás.

 

 

Munka közben baleset érte, amelynek során olyan súlyosan megsérült, hogy eltört a gerince. A munkáit is le kellett mondani, heteken át fájdalomcsillapítókon élt. Még most sem a régi, de így is hálát ad a sorsnak, hogy nem történt ennél is nagyobb baj.

A 65 éves korábbi olimpiai bajnok magyar birkózó egészen eddig titokban tartotta, hogy milyen szenvedéseket kellett átélnie az elmúlt hónapokban.

„Forgatás közben jártam pórul. Épp egy sorozathoz vettünk fel jelenetet, amelynek során egy rodeós bikán kellett ülnöm. Ám rosszul estem le, rá a gerincemre. Azonnal éreztem az éles fájdalmat, egyszerűen nem bírtam felállni”  – kezdte Növényi Norbert a Blikknek.

Orvoshoz vitték, ahol a vizsgálatok során kiderült, komoly a baj.

„A vizsgálatok után egyértelműen látszott, hogy eltört a gerincem, azon a részen pedig, ahol a lumbágó szokott jelentkezni, le is tört a csigolyából egy másfél centis darab. Az volt a szerencsém, hogy kifelé volt a törés, ennek köszönhetően nem lett nagyobb baj. Az orvos azt mondta, nincs szükség műtétre, meg kell várni, hogy minden összeforrjon. Ez viszont hosszú időbe telik” – magyarázta Norbert a napilapnak.

Mindennek már négy hónapja, de Növényi azt mondja, még mindig nem az igazi. Vannak fájdalmai, bár már sokkal jobb a helyzet, mint az elején volt.

„A baleset utáni hetek nagyon kemények voltak. Olyan fájdalmaim voltam, hogy átizzadtam mindent, csak fájdalomcsillapítóval tudtam menni, ülni, de még feküdni is. A sérülés miatt egy jó ideig dolgozni sem tudtam, le kellett mondanom néhány felkérést. A családomnak viszont hatalmas hálával tartozom, mert végig segítettek, lesték minden kívánságomat. Az a kevés barátom is, akik maradtak az elmúlt évek nehézségei után, mindvégig mellettem voltak, és érdeklődtek a hogylétem felől. Most éppen nem forgatok, mert nincs olyan felkérés, de emiatt nincs bennem rossz érzés. Elfogadtam, hogy idősebb vagyok, kevesebb színészi munka talál meg, és a fiatalok vannak porondon. Van bőven elfoglaltságom így is, edzéseket tartok, könyvet írok” – mesélte Norbert.

„A következő kötetem az Utazás a lelkem körül címet kapja, amelyben arról írok, hogy a sok gyűlölet és az emberek egymás felé irányuló rosszindulata hogyan érint engem. Sajnos, azt látom, hogy egyre inkább eltűnik a világból a szeretet” – mondta Növényi, aki bár még mindig nem a régi, nemrég visszatért a munkába.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés