ACNEWS

Az apáca perelte be a legnagyobb hollywoodi stúdiót

Fotó: The Nun / Youtube
Fotó: The Nun / Youtube
A horror nagyágyú Bonnie Aarons azt gyanítja, hogy a Warner eltitkolja, mennyi pénzt keresett a képmását felhasználó árucikkekből.
Hirdetés
Ad image

Bonnie Aarons játszotta a félelmetes apácát a Warner Bros. stúdió Démonok között (Conjuring) horror univerzumában. A színésznő most beperelte a hollywoodi céget, mert úgy gondolja, csúnyán kizsákmányolták.

A panaszban a Warners, a New Line Cinemas és a Scope Productions nevei szerepelnek, amelyek állítólag megállapodást kötöttek Aarons-szal, hogy ő játssza az apácát a franchise-ban. A panasz szerint 71 500 dollárt kapott az Apáca című filmben játszott szerepéért, amely 22 millió dolláros költségvetés mellett több mint 365 millió dolláros bevételt hozott. A szerződése 175 000 dolláros bónuszt tartalmazott, amely a jegybevételhez volt kötve, valamint részesedést kapott a karakterét feldolgozó termékekből származó nyereségből.

„Ahelyett, hogy átlátható módon számolna el és fizetne, a Warner Bros. eltitkolja és elrejti az ajándéktárgyak bevételeiből való jogos részesedésének valódi összegét, miközben továbbra is kihasználja őt” – áll a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon benyújtott keresétben.

A panaszban szerződésszegésre és a jóhiszeműség és tisztességes üzletmenet hallgatólagos szövetségének megsértésére hivatkozik, amely tiltja, hogy olyan módon járjon el, amely aláássa a megállapodásból származó előnyöket a másik fél számára – írja a Hollywood reporter.

Aarons démoni apácája, először A Démonok között folytatásában tűnt fel, Később saját filmet kapott. A karakter iszonyú népszerű lett, babákat, posztereket, ékszereket is készítettek belőle, mint ajándéktárgy. A Warners és a New Line még nem reagált az ügyre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés