ACNEWS

Nyári Edit: Meglepetés volt a babám neme

Megszületett az énekesnő második gyermeke, a sztár, ahogy első gyermekénél, most se szerette volna előre megtudni, hogy fia vagy lánya születik.

Hirdetés
Ad image

Megszületett az énekesnő második gyermeke, a sztár, ahogy első gyermekénél, most se szerette volna előre megtudni, hogy fia vagy lánya születik.

Hatalmas örömhír érkezett a Nyári-családtól, ugyanis Edit életet adott második gyermekének. A gyönyörű énekesnő a mai nap során osztotta meg az örömhírt a követőivel és rajongóival.

„Szerencsére már itthon vagyunk és mindannyian a lehető legnagyobb egészségnek örvendünk. A kicsinek az Edit Elizabet nevet adtuk. Az egész családnak meglepetés volt a szülésig, hogy kisfiút vagy kislányt hordok a szívem alatt. A most két és féléves kisfiam, Kálmán Emánuel esetében is kértük az orvost, hogy ne mondja meg az ultrahang vizsgálaton a baba nemét. Az egész terhességem alatt végig azt hittem, hogy ismét kisfiam születik, dacára annak, hogy másmilyennek éreztem a várandósságomat” – árulta el Edit az AcNewsnak, aki arról is mesélt, milyen érzés volt a koronavírus negyedik hulláma alatt életet adni a kislányának.

„A lehető legnagyobb biztonságban éreztem magam, mindenre nagyon odafigyeltek körülöttem, nem győzöm megköszönni a kórház dolgozóinak azt a figyelmet, amit kaptam. Szerencsére apás szülés volt, ami engem külön megnyugtatott, erőt adott. Nagyon szép súllyal született a kicsi. Amikor felsírt, az orvos azt mondta, igazán gyönyörű hangja van, biztos énekesnő lesz ő is. A következő napokat együtt töltöttük hármasban a kórházban, biztonságos, a külvilágtól elzárt körülmények között. Ez nagyon fontos volt nekem, főleg az úgynevezett arany óra miatt, amikor a kicsi megérzi, kik is lesznek azok, akik egész életükben ott lesznek mellette. Nagyon nyugodt baba, a testvére pedig már most odáig van érte” – mondta Edit.

Az énekesnő most minden percét a kislányának és családjának szenteli, azonban elmondta, a közönség majd hamarosan újra a színpadon láthatja.

„Pár nappal a szülés előtt még stúdióztam, a munka és a zene a lételemem. A következő hetek, hónapok szigorúan a kicsiről szólnak, de később azonban vannak feladataim. Az adventi- és karácsonyi időszak nagyon sok munkával jár a családunk részére, nagy a készülődés édesapám, Nyári Károly Budapesti Karácsonyi Koncertjére, ami ebben az évben december 25-én kerül megrendezésre a RAM Színházban” – tette hozzá Edit.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés