ACNEWS

Nyilvánosan is felvállalták a kapcsolatukat – Kézenfogva mutatkozott együtt a színészpár

Nyugati nyaralás című új magyar vígjáték díszbemutatóján olyan sztárdömping volt, amelyet utoljára a Covid előtt láttunk.

 

Hirdetés
Ad image

Nyugati nyaralás című új magyar vígjáték díszbemutatóján olyan sztárdömping volt, amelyet utoljára a Covid előtt láttunk.

 

A film szerda esti díszbemutatóján nem csak a szereplők jelentek meg, hanem számos magyar színész és celeb is tiszteletét tette.

A film egyik szereplője, Szervét Tibor és párja, Stefanovics Angéla, akik a karatén ideje alatt jöttek össze két évvel ezelőtt, kézenfogva, boldog szerelmespárként vettek részt a premieren. Eddig sem titkolták a kapcsolatukat, de sajtónyilvános eseményen most mutatkoztak először.

A film főszereplői, a veszprémi Maurer család tagjai Pokorny Lia, Mészáros Máté, Szőke Abigél, Tóth Mátyás vidáman pózoltak a kameráknak az alkotóval.

Soltész Rezső, a 80-as évek ikonikus énekese is szerepel a filmben, igaz őt egy színész, Patkós Márton alakítja.  A 80-as évek dauerolt, göndör frizurás sztárjának eredeti slágere, a Szóljon hangosan az ének végigkíséri a filmet. 

Önmagát, azaz teniszedzőt alakít Noszály Sándor, akinek a szájából még egy szó is elhagzik a teniszpályán.

Péterfy Bori énekesnő pedig mi mást tenne a filmben, énekel.

A meghívott vendégek között feltűnt Hadas Kriszta is férjével, Caramel menedzserével.

Geszler Dorottya, akin nem fog az idő vasfoga, egyedül jött mozizni. Annyit elárult, hogy hamarosan visszatér a képernyőre.

Íme a Fórum Hungary által forgalmazott film előzetese, amely Magyarországon a ’80-as évek derekán játszódik. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyuri hirtelen megvilágosodik: kölcsönveszik egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a nyugatra igyekvő magyarok helyett nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Nem is sejtik, hogy a “kölcsönvett” autóval egyenesen a hidegháborúba hajtanak bele…

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés