ACNEWS

2024. September 08.   |   Adrienn, Mária napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Nyolc éves unokája temetésén esett össze holtan a nagypapa

Forrás: GoFoundMe
Forrás: GoFoundMe
Nyolc éves unokája temetésén rosszul lett a nagypapa. Kiment a kápolna elé, majd összeesett. Nem tudták megmenteni az életét.
Hirdetés
Ad image

Tommynál szeptemberben diagnosztizálták a rák egy ritka és agresszív fajtáját. A mindössze 8 éves kisfiú szervezte idén július 2-án adta fel a harcot. A temetését két hete tartották, július 12-én, ami egyben a nagypapa halálának a napja is lett.

Stan, a nagyapa a szertartáson egyszer csak felállt, hogy búcsút vegyen az unokájától, majd kisétált a kápolnából és összeesett. A temetésen több orvos is ott volt, akik azonnal elkezdték az újraélesztést, de nem sikerült megmenteni az éltét. „El kellett búcsúznunk a fiunktól és most már az apukámtól is. Anyukám elvesztette 47 éven át hűséges férjét. A legtürelmesebb, legkedvesebb, legtisztelettudóbb és legőszintébb férfi, akit ismertem. Olyan büszke voltam, hogy apukának hívhattam, és a fiaink a papájuknak. A családunk a legelképzelhetetlenebb fájdalmon megy keresztül. Két csodálatos ember, akit teljes szívünkből szeretünk, túl korán távozott erről a Földről.” – idézte a gyászoló édesanyát a NewYork Post.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés