ACNEWS

Így ölte meg a brutális encsencsi rablógyilkos Jolánka nénit VIDEÓ

Fotó: Illusztráció/ Pixabay
Fotó: Illusztráció/ Pixabay
A 25 éves férfi előbb fültől fülig elvágta a tehetetlen, idős néni torkát, végül kifosztotta és rágyújtotta a házát.
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews megírta, péntek reggel óta lázban égett a szabolcsi falucska. Az utcán, a kisboltban mindenki a tragikus sorsú Jolánka néniről beszélt, akinek az életét kegyetlen módon elvette a becstelen gyilkosa. Most már azt is tudni, mit tett a mindössze 25 éves M.K. az idős asszonnyal. Előbb fültől fülig elvágta Jolánka néni torkát, majd értékek után kutatva feldúlta, és fölgyújtotta a házat. Pár óra kellett csupán, hogy a nyomozók azonosítsák és elfogják a rablógyilkost.

„Minden a rohadt kábítószer miatt van!”

„Minden a rohadt kábítószer miatt van! Ezek a drogosok nem ismernek sem istent, sem embert, bárhová bemennek, ahol pár száz forintot sejtenek. Főleg az egyedül élő öregekre törik rá az ajtót, most is ez volt, szerencsétlen asszonynak esélye sem volt arra, hogy megvédje magát” – magyarázták a szomszédok a szon.hu-nak. Szerintük Encsencsen a Béke utcában minden ötödik házra kamerát szereltek. Ezek felvételeit pénteken elvitték a rendőrök, ezek segítettek a rablógyilkos azonosításában. A szomszédok vették észre hajnalban az udvarra kitóduló füstöt, azt hitték, a kazán hibásodott meg az idős asszonynál. Bementek az udvarra, látták, hogy a lángoló szoba ablaka be van törve, a nyitott ajtón át pedig megpillantották a feldúlt lakást. Tudták, hogy nagy a baj, riasztották a rendőröket, a mentőket és a tűzoltókat.

„Elég éber alvó vagyok, éjszaka is hallottam a szirénákat és a dobogást, de azt hittem, hogy megint az új szomszédoknál volt valami – mesélte Marika néni a lapnak. – Több kamerát is felszereltettünk, amikor elkezdtek megszaporodni a környéken a betörések, és karácsony másnapján, miután hajnal háromkor rájuk verték az ajtót, szerették volna visszanézni a felvételeket. Azon csak két zseblámpás alak látszott a sötétben. Aztán valamivel később csengettek a rendőrök. Nem emlékszem, hogy éreztem volna füstszagot, amikor ajtót nyitottam nekik, pedig úgy tudom, tűz is volt. Mielőtt elmondták, hogy mi történt, azt kérték, hogy üljek le… Azt mondták, gyilkosság, de többet nem, másoktól tudtam meg, hogy hidegvérrel elvágták a torkát, és előtte valami szörnyűséget is tettek vele.”

Az itteni rendőrség már nem elég

Szedlár János a falu polgármestere megtörten nyilatkozott a sajtónak. „Hónapokkal ezelőtt elkezdett megnőni azoknál a családoknál a forgalom, amelyek bódító-, kábítószereket árulnak. És már nem csak helyiek keresték fel őket, a környező településekről is jöttek vevők. Látszik, hogy a jelenlegi rendőrségi jelenlét nem elegendő ezeknek a bűncselekményeknek a megelőzésére. Nagy változásra van szükség és minél gyorsabban, mert most bajban vagyunk – hangsúlyozta a polgármester.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!