ACNEWS

Ő az a gyönyörű nő, akinek Prigozsinnal együtt kellett meghalnia

Fotó: Közösségi média/e2w
Fotó: Közösségi média/e2w
Karierre és luxusra vágyott. Nem is sejtette mi vár rá...
Hirdetés
Ad image

Az áldozatok között volt a Wagner-főnök Jevgenyij Prigozsin is. A balesetben meghaltak többsége Wagner zsoldos volt. De egy csinos orosz nő is életét vesztette, ő légiutas-kísérőként volt a fedélzeten.

A 39 éves Kristina Raspopova szerdán a moszkvai Seremetyevói repülőtéren várakozott. Az ok: a járat, amelyen légiutas-kísérőként dolgozott, késett. A média arról számolt be, hogy műszaki ellenőrzéseket és javításokat kellett végezni a gépen. A szünet alatt a nő még egyszer kapcsolatba lépett a családjával – ez volt az utolsó életjel, amit adott magáról.

Kristina eredetileg a közép-ázsiai Kazahsztánból származott, de eltökélte, hogy meghódítja az orosz fővárost. Később a Moszkvától északra fekvő metropoliszba, Szentpétervárra költözött. Magánéletéről annyit lehet tudni, hogy válófélben élt – írja a krone.at.

„Mindig is erős jellemű volt” – jellemezte őt egy ismerőse az újságíróknak. Igazi karrierista nő volt, és jól tudott érvényesülni. Imádott utazni – közösségi média profiljain drága szállodákban és gyönyörű tengerpartokon látható. Minden jel szerint luxusra vágyott és meg is engedhette magának.

A repülőgép kora este Szentpétervárra indult. Kristina volt az egyetlen nő a fedélzeten. Fél órával a felszállás után a gép lezuhant az oroszországi Tver régió felett. A szemtanúk két robbanásról számoltak be. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi vezetett a tragédiához.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés