ACNEWS

Oltári bosszút állt a megcsalt menyasszony az esküvőn

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Nyilvános bosszút állt hűtlen férjén a csalódott menyasszony.
Hirdetés
Ad image

Egy csalódott menyasszony hihetetlenül megrázó híreket kapott, éppen akkor, mielőtt oltár elé állt volna azzal a férfival, akiről azt hitte, élete szerelme. 

A pár hat éve volt együtt, de a lánynak még csak sejtése sem volt arról, hogy a férfi a háta mögött mással találkozgat. A névtelenségbe burkolózó nő elmondta, hogy egy szállodában tartózkodott néhány barátjával, amikor rájött a férfi viszonyára.

Amikor egy üzenet jelent meg a telefonján, azt hitte, hogy egy újabb gratuláció a közelgő esküvőjükhöz, de ehelyett egy sor képernyőfotó volt azokról az üzenetekről, amelyeket vőlegénye küldött a feladónak, a következő kísérő üzenettel: „Én nem mennék hozzá. Te igen?”

A leendő menyasszony végigolvasta a vőlegénye és a titokzatos nő levélváltását, és látta a közös szelfiket is. A dátumokat ellenőrizve láthatta, hogy a dolog már hónapok óta tart. Néhány üzenet mindössze napokkal korábban érkezett.

„Ezen a hétvégén. Te és én… Ez van, forró cucc. Hozd a legjobb formádat” – áll az egyik üzenetben.

„A tested kib*szottul hihetetlen. És tudod, hogy kell használni a segged” – írta egy másik üzenetben a férfi a szeretőjének.

A leendő menyasszony könnyekben tört ki, miután szembesült a látottakkal. Ám ahelyett, hogy lefújta volna a esküvőt, inkább a bosszú mellett döntött.

„Ólomlábakon sétáltam az oltárhoz, az álomruhám már csak egy jelmez volt. Ahogy meglátta az arcom, tudta, hogy ez nem egy elragadtatott nő a nagy napon. De fogalma sem volt arról, hogy mi következik. Megérkeztem a terem elejére, vettem egy nagy levegőt, és szembenéztem a barátainkkal, a szüleinkkel, és elmondtam nekik az igazságot […]” – idézte a nőt a Mirror.

A sokk látható volt a tömegen, amikor bejelentette: „Ma nem lesz esküvő”. Majd miután elmondta, hogy vőlegénye valójában nem az, akinek ő korábban hitte, elővette a telefonját, és szembesített mindenkit a férfi hűtlenségével. Elolvasta az előző este neki küldött üzeneteket, aminek hatására a férfi szó nélkül kisétált a templomból.

„A mai napon nem lesz esküvői fogadás, hanem az őszinteség ünneplése, az igaz szerelem megtalálása és a szívünk követése, még akkor is, ha az fáj” – közölte a szingli menyasszony. Elmondása szerint ezután egy „pokoli jót” buliztak aznap este.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés