ACNEWS

Olyat csinál Zalatnay Sarolta, mint még soha

Cigányzenészekkel játssza majd a slágereit.

Hirdetés
Ad image

Cigányzenészekkel játssza majd a slágereit.

Zalatnay Sarolta, kimondani is elképesztő, 58 éve dolgozik fáradhatatlanul a zenei pályán. Cini 1963-ban ragadott először mikrofont, azóta számtalan felejthetetlen slágert ajándékozott a közönségének,18 nagylemeze és körülbelül 50 kislemeze jelent meg, és közel 600 dalt énekelt el. A számok hallatán talán nehéz elképzelni, mégis megtörtént, hogy az énekesnőt felkérték egy olyan koncertre, aminek hallatán először a futva menekülést gondolta a legjobb ötletnek.

A közelmúltban Cinit egy lelkes zenerajongója kereste meg, (a produkció zenei producere) akinek az az ötlete támadt, hogy Zalatnay legnagyobb slágereit cigányzenészek hangszereljék át és velük közösen adja azokat elő az énekesnő. A rendhagyó koncertet pedig Budapest egyik kedvelt szórakozóhelyén, a Terminál Clubban tartsák meg, több száz bulizó fiatalnak.

„Először komolyan megfordult a fejemben, hogy csak tréfálnak velem. Nem tudtam elképzelni, hogy az elektronikus zenei alappal készült dalaim, hogy fognak szólni nagybőgőn, hegedű, gitáron… és a saját hangomat sem tudtam elképzelni ebben a zenei közegben. De láttam a muzsikusokon, hogy halálosan komolyan gondolják a dolgot. Szó szerint el akartam menekülni, de győzködtek, hogy legalább hallgassak meg egy pár dalt, amit áthangszereltek, utána mondjak igent vagy nemet a felkérésre. Végül belementem, meghallgattam őket. Őszintén megmondom, hogy a sok évtizedes zenei pályafutásom során még soha nem leptek meg engem a saját dalaimmal… Most sikerült. Csodálatosan szól minden slágerem, egészen más élményt adnak ebben a stílusban a jól ismert dallamok és szövegek. Teljesen elvarázsolt. Izgatottan várom az első közös élő koncertünket, ami remélem nem csak számunkra lesz különleges utazás, hanem a hallgatóságot is elvarázsolja majd” – mondta Zalatnay Sarolta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés