ACNEWS

Öngyilkos lett a két kislányát vasárnap megmérgező férfi

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Két, 4 és 2 éves lányt találtak vasárnap este holtan, apjuk élettelen teste mellett. A férfi végezhetett a gyerekeivel, majd önmagával is.
Hirdetés
Ad image

Vasárnap este holtan találtak egy 4 és egy 2 éves kislányt. Mellettük feküdt a halott 35 éves apjuk is. A testeket a férfi élettársa, a gyerekek 23 éves édesanyja találta meg. Az ügyben nyomozás indult, a rendőrök jelenleg azt feltételezik, hogy az apa megmérgezte a gyerekeit, majd önmagával is végzett.

A férfi 2 éve nem hagyhatta el otthonát, miután a 23 éves párja többször is feljelentette őt erőszak miatt. A spanyol rendőrség megerősítette, hogy a nő két éve szerepel a nemi erőszaknak kitettek globális megfigyelőrendszerében. A nő mondta a rendőröknek, hogy a férfi állhat az almeríai mérgezés mögött. A lányok édesanyja a bántalmazások miatt korábban elvált a férjétől, ekkor költözött a gyerekeivel a spanyol kisvárosba. Egy évvel ezelőtt a bíróság úgy határozott, hogy a férfi hétvégenként láthatja a kislányait – számolt be a Fanpage.

A nő annak ellenére is többször kérte a volt élettársával szembeni korlátozó intézkedések visszavonását, hogy saját elmondása szerint a várandóságai alatt is folyamatosan bántalmazta őt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés