ACNEWS

Öngyilkos lett az ikreket váró kismama Nyírpilisen

Elképesztő tragikus történet tartja lázban a szabolcsi falucskát.

Hirdetés
Ad image

Elképesztő tragikus történet tartja lázban a szabolcsi falucskát.

Nyírpilisen csak Kuka néven ismerik azt a férfit, aki emberölés miatt 17 év után 2016-ban szabadult a fegyházból, majd összejött a 20 évvel fiatalabb húgával. Aki miután két gyereket szült neki, ikrekkel lett terhes. A vérfertőző kapcsolatot az egyik szomszéd jelentette a hatóságnak, az ügyben a Nyírbátori Rendőrkapitányság nyomozást indított.

A terhes anya felkereste a gyermekvédelmi szakembereket, akik elmondták mire számíthat. Nem titkolóztak, elárulták, ha bebizonyosodik a vérfertőzés, elveszik tőle mindkét gyermekét. A felindult nő ezt hallva hazament és felakasztotta magát a padláson.

Amikor Kuka megtalálta az élettelen húgát   apadláson, annak nevelőapját hívta segíteni az újraélesztéshez. Ami nem sikerült. A két férfi összeveszett, Kuka hazament egy baltáért, majd  kétszer fejbevágta a nevelőapát. Aki persze riasztotta a rendőrséget – adta hírül a frissmedia.

Kuka utána elmenekült. A helyi romák összegyűltek és addig mentek, amíg másnap el nem fogták a támadót. Kukát most állították Nyírbátori Járásbíróság elé, az előkészületi ülésen beismerte a tettét és lemondott a tárgyalásról való jogáról. Mivel a genetikai vizsgálat igazolta a vérfertőzést, a bíró a férfit jogerősen 10 hónap börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte, és kötelezte az 1,6 millió forint bűnügyi költség megfizetésére.

Nyírpilisen mindenki hallott a bűnös viszonyról, ami állítólag Kuka és tragikus sorsú húga édesanyjának az ötlete volt. Míg Kuka fegyházban ült, az anyja a kislányt a bátyjának őrizgette, mondván: amikor a fia majd kiszabadul, ne legyen egyedül.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés