ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Tömeges öngyilkosság történt Szegeden

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A szomszédok riasztották a rendőröket és a tűzoltókat, egyelőre rejtély, hogy pontosan mi okozta a lakásban tartózkodó három ember halálát.
Hirdetés
Ad image

Öngyilkosságba menekült egy idős szegedi család: az idős házaspár és a gyógyíthatatlan betegségben szenvedő lányuk a Makkoserdősor 42. szám alatti társasházi lakásukban egyszerre vetett véget az életének. A közeli zöldségesnél mindenki a tragédiáról beszél. A helyiek úgy tudják, a szülők előbb altatóval végeztek a halálos beteg, 40 éves lányukkal. Megvárták, míg csendben elalszik, majd ők is bevették a halálos dózist. Egy héttel később a szomszédok hiába csöngettek be hozzájuk, nem nyitott senki ajtót,. Ezért riasztották a rendőrséget – tudta meg az AcNews. A tragédiát a Szegedi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

„Kollégáim a rendőrség kérésére segítségnyújtásra érkeztek a makkoserdősori társasházhoz. A második emeleti ablakon keresztül jutottak be lakásba, ahol a három holttestet találtak. Úgy tudom, nem szén- monoxid-mérgezés okozta a tragédiát, de bővebbet a rendőrség tud mondani” – nyilatkozta az AcNews-nak Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A rendőrségnek elküldtük a kérdéseinket, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés