ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Öngyilkosságba menekült a gyönyörű Jázmin, csak 15 éves volt

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
A tragikus sorsú lány édesanyja szörnyű titkot sejt, szerinte a nagypapa szexuális zaklatása kergethette Jázmint a halálba.
Hirdetés
Ad image

Rejtélyes okokból öngyilkosságba menekült a gyönyörű kamaszlány, Jázmin. Édesanyja szerint a nagypapája szexuális zaklathatta, ez áll a tragédia hátterében. A boncolás során a 15 éves lány szervezetében akkora mennyiségű fentanil nevű drogot találtak, ami hat emberrel végzett volna.

Nem volt elég bizonyíték a papa ellen

„Az egész három éve kezdődött, amikor Jázmin nővére, a most 18 éves Dorina küzdött hasonló bajokkal – mesélte a Blikknek Jázmin édesanyja. – Nem tudtuk, mi hangolta le, mitől félt, míg egy öngyilkossági kísérlet után meg nem néztük a telefonját. Abban olyan képeket, üzeneteket találtunk, amik arra utaltak, hogy az én apám, a lányok nagyapja molesztálta a kislányaimat. Az egyik fotón az apám egy ágyon fekszik teljesen meztelenül. Amikor ezt Dorina visszaigazolta, még figyelmeztettük is, ezek súlyos vádak, ilyet nem mondhat csak játékból, sértettségből, de azt mondta, ez az igazság.”

A család később Kaliforniába költözött, Jázmin áprilisban öngyilkos lett. Mivel a zaklatás még azelőtt történt, hogy eljöttek Magyarországról, a tragikus sorsú lány édesanya onnan küldte el a feljelentést a magyar rendőrségnek. Hiába szerette volna a hatóság itthon kihallgatni Dorinát, az anya nem tudott hazajönni. Bár a rendőrség a nagyapát itthon kihallgatta, nem talált elég bizonyítékot, így megszüntették az eljárást.

Jázmin magában tartotta a traumát

Csakhogy amíg Dorinának sikerült feldolgozni a traumát, addig a húga, Jázmin magában tartotta azt. Naplójának bejegyzéseit csak utólag vették észre. Találtak benne egy rajzot, amiből a kaliforniai pszichológusok a szexuális bántalmazásra következtettek.

A bulvárlap szerint az édesanya magát is hibáztatja, hogy nem vette észre, mivel kellett megküzdenie a kisebbik lányának. Jázmin pszichológushoz járt, depresszióval, szorongással küzdött. Terapeutái szerint egy gyermekkori szexuális zaklatás állt a háttérben. Eközben a nagypapa azt állítja: lánya fájdalmában állít valótlanságokat. Szerinte rágalmazással próbálja a saját lelkiismeretét gyógyítani. Tagadta a vádakat, mint mondta, a rendőrség is azt állapította meg, hogy nem molesztált senkit. A meztelen fotót pedig az unokái titokban készítették róla. A férfi vállalta a poligráfos vizsgálatot is, ami az ő igazát bizonyította.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés