ACNEWS

2023. September 21.   |   Máté, Mirella napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Orális szexre kényszerített egy nőt Bill Cosby

Fotó: Wikimedia/The World Affairs Council of Philadelphia
Fotó: Wikimedia/The World Affairs Council of Philadelphia
Újabb szexuális zaklatás miatt indítottak pert Bill Cosby ellen.
Hirdetés
Ad image

A színésznő, Linda Ridgway-Whitedeer benyújtott egy keresetet a bíróságra, amelyben részletezte az 1971-ben történt esetet.

A bírósági dokumentumok szerint Cosby felkérte akkori ügynökségét, a William Morris Agency-t, hogy küldjék el hozzá – a szintén általuk képviselt színésznőt –, Linda Ridgway-Whitedeert meghallgatásra a Hickey és Boggs című filmjéhez. Ridgway-Whitedeer azt állítja, hogy amikor megérkezett, Cosby megparancsolta neki, hogy üljön le egy székre, amely bezárta a szoba bejáratát. Ezután megragadta a haját, és orális szexre kényszerítette.

A kereset a William Morris Endeavor (WME), akkori nevén William Morris Agency-t is gondatlansággal vádolja. Ennek oka: mivel Cosby és Ridgway-Whitedeer is az ügynökség ügyfelei voltak, a WME tudott, vagy tudnia kellett volna a színész ismétlődő erőszakos szexuális cselekedeteiről.

Korábban több mint 60 nő vádolta meg Cosbyt azzal, hogy bedrogozta és szexuálisan bántalmazta őket, és 2018-ban háromrendbeli súlyos testi sértés miatt 10 év börtönbüntetésre ítélték. Ezt követően 2021-ben szabadult, miután az ítéletét hatályon kívül helyezték. Cosby ugyanis megállapodást kötött az ügyésszel. Beleegyezett, hogy nem emel vádat Cosby ellen, ha egy polgári meghallgatáson válaszol a kérdésre, miszerint egy Metakvalon nevű drogot adott olyan nőknek, akikkel szexelni akart – írja a people.com.

Andrew Wyatt, Cosby szóvivője elmondta, hogy a színész tisztában van a legújabb fejleményekkel, és hevesen tagadja a vádakat. Cosby ügyvédje, Jennifer Bonjean közölte, továbbra is harcolni fognak minden egyes per ellen. Kifejtette azt is, hogy őrültségnek tartja, hogy a komikus kénytelen védekezni egy több mint 50 éves állítással szemben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés