ACNEWS

Ördög és pokol: hasmenése buktatta le a templomi tolvajt

Pexels
Pexels
Bizarr történet: csak erős idegzetűeknek.
Hirdetés
Ad image

Isten útjai kifürkészhetetlenek, és az ismeretlen tetteséi is. Szerdán, vecsernye után valaki betört a stegersbachi román ortodox egyházközség templomába. Nem lehetett túl rutinos bűnöző, mert az első próbálkozása – amikor egy csavarhúzó segítségével próbált meg bejutni az oldalajtón – meghiúsult, és csak kárt okozott. Másodszorra végül bejutott a templomba, ahol kifosztotta a sekrestyében tartott adománydobozt.

A tolvaj magával vitte az összes bankjegyet és még az aprópénzt is. A nagy kapkodásban azonban számtalan pénzérme kiesett a kezéből, de ezeket már nem szedte össze. Valószínűleg az sem derítette jobb kedvre, hogy a zsákmányolt összeg nem volt túl sok.

Ráadásul idegességében még a hasa is csikarodott, mert nemes egyszerűséggel letolta a nadrágját és a szentképek, az ikonok, a Biblia és Jézus keresztje között intézte el a nagydolgát. Ezt követően észrevétlenül elmenekült.

Az egyik gyülekezeti tag csak vasárnap, nem sokkal déli tizenkét óra előtt vette észre a bűnöző „pokoli” hagyatékát, de betörésre nem gyanakodott ezért szó nélkül eltakarította az „adományt”. Szerencsére a tisztítószerek nem tüntettek el mindent, így amikor fény derült a betörésre a bűnügyi helyszínelők megerősítsék, hogy maradt annyi minta, amelyből kinyerhetnek potenciálisan használható DNS-nyomokat. Az viszont lehetséges, hogy a mosószerek meghamisítják az eredményt. Bár maga a széklet nem tartalmaz emberi DNS-t, de a vele hulló bőrsejteket tartalmaznak – mondta az osztrák igazságügyi orvosszakértő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés