ACNEWS

Örökre menyasszony marad a magyar énekesnő

Szűcs Judith féltve őrzi magánéletét, ám most elárulta, hogy évekkel a lánykérés után miért nem keltek még egybe párjával.

Hirdetés
Ad image

Szűcs Judith féltve őrzi magánéletét, ám most elárulta, hogy évekkel a lánykérés után miért nem keltek még egybe párjával.

Szűcs Judith immáron tizennégy éve van együtt lett származású, nyolc évvel fiatalabb párjával. Bár a szerelmesek már egy ideje jegyben járnak, az esküvőre évekkel később sem került sor, ráadásul a koronavírus-járvány miatt többször el kellett halasztaniuk. Az énekesnő a Blikk megkeresésére elárulta, úgy érzi, talán már soha nem fognak összeházasodni.

„Úgy érzem, én már örökre menyasszony maradok. Valljuk be őszintén, kinek jár épp az a fejében egy Covid vagy egy háború idején, hogy felvegyen egy szép, krémszínű ruhát, és esküvőzzön?” – tette fel a költői kérdést az énekesnő, aki úgy véli, kapcsolatukon a papír hiánya már nem változtat semmit.

„Viszonylag későn találtunk egymásra, de megérte rá várnom. Imádják egymást a lányommal, nekem ez a legfontosabb, és nagyon régóta vágytam már rá, hogy igazi, kerek családban élhessek. Most végre ez megadatott” – fogalmazott az énekesnő, akinek párjáról kiderült, szintén szakmabeli, ráadásul Judithtal már jóval korábban megismerkedhettek volna egymással.

„ A párommal beszéltünk róla, hogy anno, amikor a Szovjetunióban turnéztam, igazából találkozhattunk is, mert ugyanazokon a helyszíneken jártunk ugyanabban az időben. Sőt, azt is elmesélte, hogy régóta ismerte a dalaimat és a hangomat, csak épp nem tudta, hogy én vagyok az – idézte fel nevetve Szűcs Judith, aki annyira óvja a kapcsolatát, hogy még kedvese keresztnevét sem árulja el. – Annyit azért elmondhatok, sosem gondoltam volna, hogy olyan emberrel hoz majd össze a sors, aki maga is zenélt. A párom már dalt is írt nekem. Tökéletesen egy hullámhosszon vagyunk, imádom azt, hogy feltétel nélkül szeret. A családunkat ráadásul már bővítettük is, öt éve befogadtunk egy kutya -testvérpárt, ami nemcsak hatalmas öröm, de nagy felelősség is.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés