ACNEWS

Öröm: Megszületett Kökény Attila harmadik unokája

Hamarosan jön az énekes negyedik unokája is!

Hirdetés
Ad image

Hamarosan jön az énekes negyedik unokája is!

Háromszoros nagypapa lett a napokban Kökény Attila. A 46 éves énekes hatalmas örömmel mesélt a család legkisebb tagjáról a Blikknek.

„A lányomnak, Arankának született meg a kislánya, Inez. Szerencsére mindketten jól vannak. Császármetszéssel jött világra a kicsi, csak úgy, mint tavaly év elején a bátyja, Medike. Most nem lehet bemenni látogatni, de videón már láttam a babát, hát gyönyörű! Nagyon várom már, hogy a kezemben tarthassam, ha minden jól megy, szerdán kiengedik őket” – mesélte az énekes, aki újabb örömhírt jelentett be.

„A fiamnál jön a második baba, áprilisra van kiírva a menyem. Mondanom sem kell, mennyire örülünk. Lesz négy csodás unokám, és még ötven sem vagyok, akár még nekem is lehetne gyerekem, de megbeszéltük a feleségemmel, hogy nem vállalunk többet. Jó érzés, hogy fiatalos, fitt papa vagyok. Mondtam is a gyerekeknek, hogy rajtam nem fog múlni, hogy mindent megadjak az unokáknak, ha kell még húsz évig is színpadon leszek, hogy mindent biztosítsak számukra. Várom már az első karácsonyt, amikor ott lesz a sok gyerek, és a családi nyaralásokat is” – tette hozzá Attila.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés