ACNEWS

Csoda történt a krími rakétatámadás után

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Krím Oroszország által kinevezett kormányzója "igazi csodáról" számolt be. Mihail Raszvoszajev szerint egy szent ikon sértetlenül túlélte a rakétatámadást.
Hirdetés
Ad image

Az orosz lakosság korosztálytól és iskolázottságtól függetlenül nagyon babonás. Az oroszok sok mindenben az eljövendő dolgok előjelét látják. Raszvoszajev most azt állítja, hogy talált egy fentről jövő utalást arra, hogy Oroszország meg fogja nyerni a háborút.

„Igazi csodának voltunk tanúi” – dicsekedett Raszvoszajev a Telegramban. Szergej Khaljuta főpap elmondta neki, hogy a vászon, amelyre az ikont festették, teljesen érintetlen maradt a tűzben. Ez annak ellenére történt, hogy a festmény fakerete örökre elveszett a tűzben – írja a krone.at.

A portré az orosz flotta admirálisát, Fjodor Uzsakovot (1745-1817) ábrázolja. Őt az orosz ortodox egyház szentnek tekinti. „Mint ismeretes, Fjodor Uzsakov egyetlen csatát sem veszített. A legyőzhetetlen admirális még több száz év után is védi Szevasztopolt, és bizonyosságot ad nekünk egy újabb győzelemre” – mondta Raszvoszijev.

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy az ikonon egy felirat volt. „Ne essetek kétségbe!”.

A neten hemzsegnek az esetről a viccek. Azt mondják, most derült ki, hogy az ikon csak önmagát tudja megmenteni. „Néhány tábornok elszenesedett, de hála Istennek az ikon egészben maradt” – gúnyolódott egy felhasználó.

Pénteken az ukrán védelmi erők Szevasztopolban rakétákkal támadták az orosz Fekete-tengeri Flotta krími főhadiszállását. „A rakétatámadás elleni védekezés közben öt rakétát lőtt le a légvédelmi rendszer. A támadás megrongálta a Fekete-tengeri Flotta főhadiszállásának történelmi épületét” – erősítette meg az orosz védelmi minisztérium közleményében a támadást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés