ACNEWS

Orrfúvás közben bénult le örökre egy 4 gyermekes apa

Korábban napi 10 kilométert futott – most lábra sem tud állni.

Hirdetés
Ad image

Korábban napi 10 kilométert futott – most lábra sem tud állni.

Mindörökre megváltozott az élete, pedig csak az orrát fújta ki a fürdőszobában a 43 éves férfi.

A felesége talált rá a 43 férfire ausztrál otthonukban – eszméletlenül. A 34 éves asszony, Kirsty Bronner sorscsapásról beszélt az ausztrál médiának. Férje nem akarja, hogy felkerüljön az internetre, miután nyaktól lefelé végleg lebénult egy fürdőszobai baleset következtében.

A feleség csak egy „hangos csattanást hallott” a fürdőszobából. Amikor berontott, élete társát eszméletlenül találta a földön. Kiderült, a férje „kifújta az orrát, és elájult. Ennek során a nyakát beütötte a kövezetbe.”

A mentők a sérültet kórházba vitték. Ott közölték a rossz hírt, az esés és koppanás „következtében kifordult a nyaka és megsérült a gerincvelője”.   

Műtét és vizsgálatok után állították fel a diagnózist, a férfi nyakcsigolyától lefelé lebénult, és valószínűleg soha többé nem fog tudni járni – írja a Bild.

Alig egy nappal korábban a négygyermekes apának rossz előérzete támadt. Az üzletasszony feleség, akinek most a 4 kiskorú gyerek mellett a férjére is vigyáznia kell, így emlékszik: „Soha nem felejtem el, amikor azt mondta, érzi, valami rossz fog történni. Ha ma rágondolok, libabőrös leszek.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés