ACNEWS

Összeomlás: faképnél hagyta a Beatricét Nagy Feró fia

Fia faképnél hagyta Nagy Ferót és a bandát Fotó: RTL
Fia faképnél hagyta Nagy Ferót és a bandát Fotó: RTL
13 év után hátat fordított a legendás zenekarnak a dobosa, Nagy Hunor Attila, rejtély, hogy miért lépte ezt.
Hirdetés
Ad image

Minden bizonnyal Feró csak pislogott, mint hal a szatyorban, amikor a fia közölte vele, hogy a döntése végleges. A meghökkentő hírt egyébként Nagy Hunor Attila jelentette be a Facebook oldalán. Mindezt Feró fia tisztességgel és kulturáltan tette. Ahogy írta is: saját döntéséből, tudatosan, barátsággal, tisztelettel távozik a zenekarból 13 év után.

„Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni. Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni” – írta bejegyzésében Nagy Hunor Attila. Ezzel  nincs vége a megdöbbentő eseményeknek, ugyanis Feró fiát követi a zenekar másik tagja, Kékkői Zalán gitáros is. Ő 5 év után lép ki a Beatricéből.

A két kilépő zenész üzenetét Nagy Feró eképpen kommentálta a csapata FB oldalán: „Ricsések! Zalán és Hunor nélkül megy tovább a zenekar. A 2024-es évben megújult formációval folytatjuk a munkát, melyről információt későbbiekben fogunk közölni veletek. Minden jót kívánunk a srácoknak a továbbiakban!” – írta Feró.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés