ACNEWS

Összeomlott a csernelyi édesanya, siratja kilenc gyerekét

Elköltözik a faluból a gyilkossággal gyanúsított kamasz anyja.

Hirdetés
Ad image

Elköltözik a faluból a gyilkossággal gyanúsított kamasz anyja.

Állandóan sír és fia ártatlanságát hangoztatja a gyilkossággal gyanúsított Levente édesanyja, L. Móni. Az asszony mindössze 30 éves, tíz gyereke van. Közülük a legidősebb tizennyolc, a legkisebb pedig kétéves.

Mint azt az AcNews megírta, Csernelyben január 17-én este holtan találták otthonában a 83 éves Julika nénit. A gyanú szerint a 14 éves Levente pénzt akart az idős nénitől, ő nem adott neki, ezért megverte. Ebbe halt bele Julika néni.

„Zokogott a lányom és a letartóztatott unokám, Levente, amikor végre találkozhattak. Móni tíz gyerekéből a legidősebb tizennyolc, a legkisebb pedig kétéves múlt – sorolta az AcNews-nak L. Mónika, a gyilkossággal gyanúsított Levente Budapesten élő nagymamája.

Majd így folytatta:

„Az eset óta alig tudok beszélni a lányommal, a sírástól összeakadnak a szavai. Hiszen a tíz gyerekből csak a legidősebb, a 18 éves fiú maradhatott vele. Levente börtönbe, a többiek intézetbe kerültek. Felvettem a kapocslatot az ózdi gyámhatósággal, hogy magamhoz vehessem az unokáimat. Hamarosan jönnek környezettanulmányra, amint megkapjuk a papírokat, mindenkit magamhoz veszek.”

A nagymama szerint nem az unokája ölte meg Ilonka nénit. Úgy tudja, kilenc tanú is van rá, hogy egy másik családból egy lány az utcán kiabálta a 83 éves néninek: „Ma meghalsz!” Azt elismeri, ahol kilenc gyerek játszik az utcán, ott nagy a zaj.  Leventét a csernelyi szomszédok elvitték dolgozni kőműves mellé segédmunkásnak. Dicsérték őt, megbecsülték.

„Fogadtam egy egri ügyvédet az unokámnak, mert a kirendelt védő nem sokat ér – folytatta a pesti  nagymama. – Két helyen is takarítok, ahogy a párom is. És a lányomnak is szereztem egy takarítói állást, februárban kezdhet is. Jól elférnek itt az unokák, mire jönnek, lesz mindenkinek ágya, ruhája, elegendő étele.”

A nagymama ugyanakkor nagyon sajnálja a tragikus sorsú Julika nénit. szerinte senki, egy idős ember pedig pláne nem érdemel ilyen méltatlan halált.

„Nem volt könnyű dolga a lányomnak, ennyi gyereket nevelni. De mi majd segítünk neki. A lányom férje? Rá nem számíthatunk.  épp börtönben ül garázdaságért. Verekedett, meg lopott is, nem tudom, talán jövőre szabadul” – mondta az AcNews-nak búcsúzóul a nagymama.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés