ACNEWS

Összeomlott Azariah, abbahagyja, ezért búcsúzik a színpadtól

Fotó: MTI/MTVA-Vasvári Tamás
Fotó: MTI/MTVA-Vasvári Tamás
Azahriah, alias Baukó Attila nem tudja, mikor tér vissza a színpadra, mint mondja, sok dolgot kell még helyére tenni magában.
Hirdetés
Ad image

Elköszön a színpadtól a legnépszerűbb fiatal magyar előadó, talán visszatér egyszer, de azzal magyarázza a döntést, hogy sok dolgot kell magában helyére tennie. Mindezt a zenész maga  jelentette be egy rövid jegyzetben, amit a Youtube-csatornájára töltött fel. „Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb. De biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig” – idézte a zenész szavait a pénzcentrum. Bejegyzésében azt is elárulta, hogy nem egyik pillanatról a másikra tűnik el. Megtartja például a novemberi turnéját, akkor több európai országban is fellép.

„Nov. végén jön a film/pusi koncertfilm most meg lemegy az eu tour eztán egy darabig felszívódok. szeretlek titeket. Ōszinten hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra. Keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz”- írta búcsúüzenetében a zenész. Azahriah a tavalyi év egyik legtöbbet hallgatott magyar zenésze.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés