ACNEWS

Összeomlott Dolly, lemondta a koncertjét a kutyabotrány miatt

Az állatvédők elérték, hogy Dolly ne léphessen fel Kápolnán, elmarad koncertje/fotó: Wikipedia
Az állatvédők elérték, hogy Dolly ne léphessen fel Kápolnán, elmarad koncertje/fotó: Wikipedia
Nagy bajban van az énekesnő, az állatvédők gyűlölete zúdult rá.
Hirdetés
Ad image

A napokban derült ki, hogy Dolly menedzsere Gyöngyösön elképesztő körülmények között tartott és szaporított kutyákat. Az énekesnőt – aki a botrány kipattanásakor kilenc kutyát vitt el onnan – azzal vádolják a rajongói, hogy tudta, milyen körülmények között tartotta a munkatársa a szerencsétlen ebeket.

A hírre rajongók és állatvédők ezrei estek neki. Az interneten azt követelték, hogy a Kápolnán tartandó fellépését mondja le az önkormányzat.

„Dolly, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen aljas ember vagy. Tudtál a kutyákról? Hogy lehet így nyugodtan aludni és tükörbe nézni anélkül, hogy szembe köpnéd magad?” – ostorozta az énekesnőt egyik volt rajongója.

„A héten Kápolna Község Önkormányzata részére Kapin Richárd által petíció került benyújtásra Dolly művésznő Kápolna Napján tervezett fellépésével kapcsolatosan…” – írta a Blikk megkeresésére Berecz Kálmán, Kápolna polgármestere.

„A helyzet orvoslása érdekében felvettük a kapcsolatot a művésznővel, akivel abban állapodtunk meg, hogy lemondja a fellépését, és jelezte, hogy addig nem vállal újabb szereplést, amíg nem tisztázódik a személye az ügyben” – írta a polgármester a lapnak.

A történtek óta Dolly nem reagál a sajtó megkeresésére, hiába látogatta meg a Blikk munkatársa az otthonánál, még a szomszédai sem voltak hajlandók elárulni, hogy van most az énekesnő.

De az énekesnőt a hivatalos Facebook-oldalán sem lehet elérni, mert törölte azt. Vélhetően annyira felzaklatták őt a vádaskodó, gyűlölködő posztok, hogy ezt a drasztikus megoldást választotta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés