ACNEWS

Összeomlott Király Viktor, elutazott a felesége a kisfiukkal

Meghiúsult az egykori álompár romantikus, békülős utazása.

Hirdetés
Ad image

Meghiúsult az egykori álompár romantikus, békülős utazása.

Okkal érezheti úgy a sármos énekes, hogy megszakad a szíve, amikor felesége közösségi oldalán azt látja, hogy Anita és a kisfiuk milyen jól érzi magát a gyöngyösi wellness szállodában. Ott, ahová a hétvégén hármasban mentek volna, hogy újra egymásra találjanak. Sajnos valamiért ez meghiúsult.

Pedig annyira készült rá Király Viktor, hogy Anitához újra olyan közel kerüljön, mint a megismerkedésük idején. Mint azt az AcNews megírta, a fiatalok jó ideje külön költöztek, de Viktor pár napja arról nyilatkozott, hogy közösen elutaznak valahová. A helyet még nem tudják, majd kitalálják. Akkor a fél ország abban reménykedett, hogy megtörténik a csoda. Ami most valamiért elmaradt.

Viktor dalaival a koncertjein több ezer embernek okoz örömet, de ha mostanában hazamegy, az üres lakás várja. Most még jobban emészti a keserűség, még jobban magába roskad, okkal aggódnak érte a barátai.

A Life idézte egyikük a Story magazinnak adott nyilatkozatát: „Viktor nincs jól, borzasztó látni, hogy az a mindig vidám, mosolygós, viccelődő fiú teljesen maga alatt van. Nagyon megviseli ez az egész… Viktor egy nagyon érzékeny ember, akinek mindene a családja, és már-már belebetegszik ebbe az egészbe.”

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés