ACNEWS

Összeomlott Magdi anyus, sírva reagált Vili bácsi vádjaira

A sorozatban még szent volt a béke Magdi anyus és Vili bácsi között Fotó: RTL
A sorozatban még szent volt a béke Magdi anyus és Vili bácsi között Fotó: RTL
Megszólalt Magdi anyus: tovább gyűrűzik a botrány az RTL egykori sztárjai - Fodor Zsóka és Várkonyi András – között.
Hirdetés
Ad image

Mint azt az AcNews megírta, Várkonyi András nem áll szóba Fodor Zsókával. Az ország Vili bácsija szerint ugyanis Zsóka nem ment el két közös fellépésre, amivel nagyon kellemetlen helyzetbe hozta őt. Magdi anyus a sajtóból tudta meg, hogy régi barátja milyen rágalmakat szórt a fejére. És ez nagyon megviselte. „Nagy gyomros volt ez nekem. Ha haragszom, ha nem, nem adom ki a médiának… Belém akart rúgni, de én nem akarok visszarúgni. 40 éve szeretem az Andrist! Az utóbbi pár évet leszámítva. Nagyon szerettük egymást, szerettem vele játszani” – magyarázta a Blikknek Fodor Zsóka.

„Miért ne mentem volna el, ha tudok róla? Miért dobnék el ennyi pénzt? Egy alkalom valóban volt, amikor nem jelentem meg, de engem nem értesítettek – folytatta a színésznő. – Amikor hívtak, hogy jön a sofőr, állati pipa voltam. A másikról nem is tudok, sem a város, sem a felkérés nem rémlik. Pécsett és Budapesten is fel szoktam írni minden fellépésem, és a noteszomba is jegyzem ezeket. 58 év alatt miattam még nem maradt el előadás, lázasan is mindig játszottam. Az igaz, hogy nem szívesen mentem falunapra, mert az én vidám prózám zárt terembe való, és olyan helyre megyek, ahol sikerem van. Ezzel együtt, ha megkérdezi, meg tudtuk volna beszélni. Felhívhatott volna!

„Most kezd leülepedni. Sok mindent lenyeltem én is az évtizedek alatt, de nagyon szerettem őt. Arra a Várkonyira szeretnék emlékezni, akit szerettem 40 évig. Úgy döntöttünk, hogy a jövőben külön lépünk fel. Nekem is van okom, amiért nem lépek fel vele többet. Nem fogok kitálalni” – szögezte le Zsóka könnyeivel küzdve.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés