ACNEWS

Összeomlott Miló Viki, rohammentő száguldott vele a kórházba

Miló Viki két hétig elképesztő fájdalmakat élt át Fotó: RTL
Miló Viki két hétig elképesztő fájdalmakat élt át Fotó: RTL
Két hétig szenvedett: nem segített a gyógyszer, pokoli fájdalmai voltak, a nappali hideg padlóján feküdt tehetetlenül.
Hirdetés
Ad image

„Egy keddi napon történt, hogy hirtelen olyan éles fájdalom nyilallt bele a derekamba, hogy összeestem a hálószoba előtt, illetve elöntött a víz… Fél órát feküdtem ájultan a padlón… Amikor magamhoz tértem és végre be tudtam menni a telefonomért, három embert hívtam, de senkit nem értem el… Végül a szomszédom a segítségemre sietett. Átugrott a kerítésen, hogy be tudjon jönni a házba, majd egyből mentőt hívott. Nem tudom mi lett volna, ha ő nem segít – mesélte a Blikknek a világbajnok.

A vizsgálatok után kiderült: Vikinek veseköve volt, amit nem lehet kioperálni, meg kellett várni, míg magától távozik a szervezetéből. Addig minden nap maga volt a pokol.

„Két hétig szenvedtem, pokoli fájdalmaim voltak, órákig forgolódtam éjszakánként álmatlanul, a fájdalomcsillapítók ellenére is. Volt, hogy a nappali hideg padlóján feküdtem tehetetlenül, mivel a hideg csillapította valamelyest a fájdalmam… Nem kívánom senkinek az élményt – mondta Miló Viki. Szerencsére már jobban van, roppant hálás a barátainak és a szomszédainak, mert a nehéz napokon ők vigyáztak rá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés