ACNEWS

Összeomlott Tóth Andi linksége miatt több filmes kollégája

Hiába kap újabb és újabb lehetőséget Tóth Andi, ha megbízhatatlan Fotó: TV2 Hazatalálsz
Hiába kap újabb és újabb lehetőséget Tóth Andi, ha megbízhatatlan Fotó: TV2 Hazatalálsz
Andi a TV2 Hazatalálsz című produkciójában forgatott, többször is előző nap késő este mondta le a közös munkát
Hirdetés
Ad image

Ha Tóth Andi neve előkerül egy társaságban, mindenki a botrányait, a trágár beszédét, a megbízhatatlanságát, az alkoholt emlegeti fel. És a legvégén azt, hogy jól énekel. Amiről csakis ő tehet. Legutóbb a TV2 Hazatalálsz című sorozatában forgatott, de abban sem volt köszönet.

– Többször is, talán összesen négyszer veszélyeztette a forgatást azzal, hogy előző nap késő este mondta le a forgatási napot, a menedzsere útján, betegségre hivatkozva. Ezzel jelentős anyagi hátrányt okozott a produkciónak. Olyan is megtörtént, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljes mértékben Andi miatt. Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az Andi okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat – ecsetelte a hot! magazinnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

A lap szerint a produkció elhatározta, hogy Andit kirúgják a sorozatból. Még válogatást is tartottak a karakterére, ám végül úgy döntöttek, hogy mégis vele fejezik be a sorozat fennmaradó forgatási napjait.
A magazin megkereste a TV2-t is, hogy kommentálják értesüléseinket.
– A Hazatalálsz stábja a napokban befejezi/befejezte a forgatást. Tóth Andi, ahogy a korábbi évadban is, mellékszereplőként tűnik fel a sorozatban, és a produkció mindent jelenetet leforgatott vele, amit tervezett – válaszolta a csatorna a magazin kérdésére.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés