ACNEWS

Összeomlott Tóth Gabi, sírva fakadt, összevissza beszélt

Tóth Gabi / Fotó: TV2
Tóth Gabi / Fotó: TV2
A férjét megcsaló énekesnő furán viselkedett: négy számot adott elő, közben kétszer sírva fakadt és összevissza beszélt.
Hirdetés
Ad image

Saját magán meghatódott Tóth Gabi, miközben a Városligeti Mentőnapon énekelt. Az ilyen mentalitás nem vall a profikra, akik úgy vélik: a közönség sírjon a produkción, ne az előadó.

Tóth Gabival mostanában nincs  minden rendben, mióta megcsalta a férjét, kislánya édesapját. Ezt követően már másnap a szeretőjével mutatkozott egy nyilvános rendezvényen, miközben Krausz Gábor épp a közös gyermekükre, Hannarózára vigyázott. Azóta Tóth Gabira össznépi megvetés zúdult, sok rajongóját elveszítette és számtalan ellenséget szerzett magának.

Mindez nyilván megviselte az énekesnőt, hiszen roppant hiú ember. Ráadásul az utcára sem tud úgy kimenni, hogy ne ujjal mutogassanak rá. Ez a hangulat ráül a színpadi teljesítményére is, vélhetően ezért követ el amatőr hibákat a színpadon. Szombaton például képtelen volt négy dalt elénekelni úgy, ahogy az elvárható lett volna. Kétszer elsírta magát, emiatt kétszer félbe kellett szakítani az előadást – írta a Blikk.

Az pedig végképp érthetetlen, hogy a Hosszú idők című dal előadása előtt ezt mondta: “Elűzzük azokat a varjakat, sokkal több a sárgarigó!” Gabi, mi is üzenünk neked valamit Nagy László szavaival: „műveld a csodát, ne magyarázd!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés