ACNEWS

Összeomlott Vastag Csaba, fröcsögve ordított a társaival

Vastag Csaba dühösen védte meg a feleségét Fotó: RTL
Vastag Csaba dühösen védte meg a feleségét Fotó: RTL
Az énekesnél az verte ki a biztosítékot, hogy a versenytársai állandóan a feleségét piszkálták, ezért robbant benne a feszültség.
Hirdetés
Ad image

Az RTL Nyerő Páros című műsorában az volt a feladat, hogy mindenki őszintén válaszol a neki felírt kérdésre. Vastag Csaba felesége, Evelin már az előző műsor hasonló feladatában is célkeresztbe került, amit a fiatal lány nehezen viselt. Ahogy ezúttal is. Látszott, ahogy Csaba türtőzteti magát, majd próbálja megvédeni a szerelmét az alaptalannak vélt támadástól. Végül kirobbant az énekesből a feszültség, káromkodva mondta el a véleményét a többiekről.

“A f….szom kivan ezzel! Mindenki olyan hülyeségeket mond, hogy nem igaz! Olyan f…-t mondott valaki, hogy el sem hiszem. Tényleg most már! Egyébként a 12 emberből négyen mondták az Evelinre, hogy ő a legőszintétlenebb. Ezek szerint akkor nyolcan nem” – fakadt ki a klikkesedés kapcsán Vastag Csaba, akit a párja próbált nyugtatgatni, de az csak olaj volt a tűzre. “Hagyjál már!” – szólt rá feldúlva Evelinre.

Az énekes kirohanásán ledöbbentek az álságosan viselkedő társai.

Csaba most mutatta meg az igazi énjét ezzel az üvöltözéssel. Én akkorát néztem, hogy nem is gondoltam volna, hogy képes az ember ilyenre. Én ott meg is lepődtem ezen az egész viselkedésén és nem is tudtam hova tenni” – mondta a riportszobában, Voksán Virág férje, Valentényi Laci.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés