ACNEWS

Összetört Dobos Attila menyasszonya – „A család kezeli a hagyatékát, nekem ez sose volt szándékom”

A legendás slágergyáros párja, Hatvaniné Erzsó összeomlott a völegénye halálától, minden idejét és pénzét az ápolására fordította.

Hirdetés
Ad image

A legendás slágergyáros párja, Hatvaniné Erzsó összeomlott a völegénye halálától, minden idejét és pénzét az ápolására fordította.

Megrázta az egész zenészvilágot a hír, ugyanis tegnap 80 éves korában elhunyt Dobos Attila zeneszerző. A Se veled, se nélküled, Isten véled édes Piroskám vagy a Mama című slágerek megálmodójának az utóbbi években megrendült az egészsége, sokat betegeskedett. A legenda párja, az énekesnő Hatvaniné Erzsó volt, aki az utolsó pillanatig ott volt a nagybeteg kedvesével.

„Végig vele voltam, minden nap külön engedéllyel látogathattam a kórházban. Sokat betegeskedett már, a cukra és a szíve sajnos nem volt jó. Tüdőgyulladást kapott, szerencsére nem Covid-miatt. Ki is gyógyult belőle, de már nagyon legyengült, alig tudott enni. Most meg elment. Képtelen vagyok felfogni, folyamatosan sírok, alig tudok enni, a szívem is 110-et ver legalább” – mesélte az összetört asszony, aki sokak megdöbbenésére nem lett sose a zeneszerző felesége.

„Minden vágya az volt, hogy a felesége legyek, de már nem volt olyan állapotban. Nem az volt a vágyam, hogy Dobos Attiláné legyek, csakhogy boldogok legyünk. Sokszor mondta, hogy annyi fájdalomtól kímélte volna meg magát, ha mi korábban találkozunk. Szerencse, hogy a volt nejével és a gyerekeivel kiváló kapcsolatban voltunk, segítettek mindenben, főleg a két nagylány. Anyagilag is segítettek az apjuknak, főleg az utolsó időben. Állandóan mentem hozzá, főztem neki, ápoltam, egy idő után már csak én, a korábbi felvigyázója nagyon legyengítette. Mellettem újra erőre kapott, de hirtelen rossz lett az állapota. Istenem, ha tudtam volna otthon ápolni, lehet még itt lenne velem a párom” – tört ki zokogásban Erzsó, aki szó szerint mindenét odaadta azért, hogy Dobosnak szebbé tegye az utolsó éveit.

„A család kezeli a hagyatékát, nekem ez sose volt szándékom. Mindenemet Attila egészségre raktam rá. Komáromban élek, mikor elfogyott a lakásfelújításra félretett pénzem akkor se érdekelt, mentem és vigyáztam rá. Rengeteget tanultam tőle, sok közös dalt készítettünk. Mindig azt mondom, Mary Zsuzsi se lett volna az, aki, ha Dobos Attila nem ír neki slágereket. Későn jött a siker, de ha rövid időre is, de megkaptuk a boldogságot, nekem ő volt a csepp a tengerben” – mesélte az énekesnő.

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés