ACNEWS

Oszlop zúzta szét a fejét egy buszból kihajoló fiatal lánynak

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Nem vette észre a járdasziget melletti oszlopot
Hirdetés
Ad image

A 13 éves Fernanda Pacheco Ferraz hazafelé tartott az iskolából a brazíliai Rio de Janeiro melletti Nova Friburgóban. A diáklány a busz hátsó ülésén foglalt helyet, majd kihajolt a busz ablakán. Azt azonban nem vette észre, hogy közvetlenül az út szélén, a járdasziget közelében egy magas betonoszlop van elhelyezve. Így, amikor kihajolt a buszból, feje az oszlopnak csapódott.

A lány csak szeretett volna elbúcsúzni a barátaitól, amikor a tragédia bekövetkezett. A szemtanúk szerint Fernanda boldogan integetett a járdán álló ismerőseinek, amikor beverte a fejét a betonoszlopba. A buszsofőr – aki több mint 10 éve dolgozik a Novafaol busztársaságnál – nem vette észre a balesetet. Viszont azonnal megállította a járművet, amint a sokkhatás alatt álló utasok tájékoztatták arról, mi történt. Értesítette az illetékes hatóságokat és a Novafaol vezetőségét is. A mentőszolgálat dolgozói nem tehettek semmit, csak megerősítették, hogy a lány a balesetben elhunyt – írja a mirror.co.uk.

Az oktatási minisztérium a tinédzser halála után közleményt adott ki, amelyben kétnapos gyászt hirdetett. Továbbá a hét hátralévő részére felfüggesztette a tanítást az iskolában. Eközben a busztársaság „sajnálatát fejezte ki a váratlan és tragikus incidens miatt”, és ígéretet tett arra, hogy mindenben együttműködik a hatóságokkal.

A tinédzser áldozatot a tragikus baleset másnapján már el is temették el a trilhai temetőben. A halálával kapcsolatos nyomozás folyamatban van.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés