ACNEWS

Oszvald Marika láncfűrésszel feszül neki a húsvétnak

Férfias nevelést kapott az édesapjától az Oszvald Marika, a szubrett ezért nem retten meg, ha a ház körüli munkákról van szó. Mindeközben a születésnapjára is készül, ami a húsvéti időszakban van.

Hirdetés
Ad image

Férfias nevelést kapott az édesapjától az Oszvald Marika, a szubrett ezért nem retten meg, ha a ház körüli munkákról van szó. Mindeközben a születésnapjára is készül, ami a húsvéti időszakban van.

Pillanatok alatt felszerel bármit, a kertben még a bokrokat is maga nyírja sövényvágóval, ha kell a kocsiját is maga javítja. A színpadon díva, de otthon nem riad vissza a kétkezi munkától. A színésznő kitűnő egészségi állapotának hála úgy érzi, nincs előtte lehetetlen.

„Általában keveset vagyok itthon, ha viszont van egy-egy napom, amikor nem rohangálok, akkor behozok minden lemaradást. Apukám trónörököst várt, de én jöttem előbb, és csak utánam az öcsém, úgyhogy kicsit férfinak nevelt. Nagyon sok mindent megtanultam gyerekkoromban. Tudom, hogy kell megfúrni a falat, kalapácsot használni, akár egy falat lefesteni. Elvégzek a kertben is minden munkát, nem bújok a mögé, hogy én bizony nő vagyok” – kezdte a szubrett, aki egy ideje jobb formában van, mint valaha.

„Persze amikor egy ízületi gyulladás miatt nagy fájdalmam volt, akkor a mosdóig is alig bírtam kimenni. Fájt a lábam, és fájt a lelkem, hogy nem tudok semmit csinálni. Olyan ember vagyok, aki hinni akarja, hogy bármire képes. Emiatt is kezdtem el egy ízületregeneráló gyógynövénykúrát, ami szerencsére elmulasztotta a bajaimat. Megszűnt mostanra a gyulladás és a fájdalom is a múlté” – magyarázta Oszvald Marika, aki megszokta már, hogy nem vár mások segítségére, inkább maga ugrik neki a munkának.

„Mestert is nehéz találni, és ugyan a családban is vannak férfiak, de azokra lehet a legkevésbé számítani, én meg olyan vagyok, hogy adj’ Uramisten, de mindjárt” – mondta nevetve a színésznő, akinek nem csak a konyhája, a szerszámos ládája is jól felszerelt.

„Életem első müncheni turnéjáról ütvefúrót hoztam haza magamnak, ajándékba. Fontos, hogy legyenek otthon szerszámok, hiszen szükség van rá. Van vagy 100 csavarhúzóm, akkus fűrészem, és sövénynyíróm is, utóbbival vágom az udvaron a bokrokat” – tette hozzá Oszvald Marika aki alig várja a tavaszt, hogy rendet vághasson hatalmas gödöllői kertjében.

Persze nem fúróval, kalapáccsal tud jól bánni, hanem a fakanállal is. Köztudottan imádja a palacsintát és a laktató ételeket, így bizonyára az ünnepekre is nagyon készül, főleg, hogy nagyszombaton született.

„Engem tényleg a Húsvéti Nyuszi hozott, hisz Nagyszombaton születtem! Nálunk húsvétkor mindig összegyűlik a család, hogy közösen fogyasszuk el azt a spéci sonkát, amit kizárólag ilyenkor eszünk. Apukám régen mindig panaszkodott, miért nincs ez évközben is többször az asztalon, főtt tojással, retekkel, újhagymával?” – mondta korábban a Sztárlimondénak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés