ACNEWS

Öt 19 éves égett halálra egy Mercedesben

A túlélők közül az egyik még mindig életveszélyben van.

Hirdetés
Ad image

A túlélők közül az egyik még mindig életveszélyben van.

Három autó ütközött egymásnak: hét utas meghalt, hárman pedig súlyosan megsérültek. Hat áldozat megégett az autóiban, egy ember belehalt sérüléseibe.

A német rendőrség szerint az egyik sérült még életveszélyes állapotban van. A két autó egyikében, a Mercedesben ülő utasok nem élték túl a balesetet. Három 19 év körüli fiú valamint két lány vesztették életüket a tragédiában.

A második autó 60 éves sofőrje és a harmadik autó 44 éves utasa is meghalt. A rendőrség szóvivője szerint az „olykor a felismerhetetlenségig megégettek” azonosítása rendkívül nehezítette a munkálatokat. A nyomozás jelenlegi állása szerint szombaton késő délután egy kanyarban ütköztek egymásnak az autók.

A jelentés szerint a balesetet okozó sofőrnek, egy 45 éves férfinek nem volt jogosítványa, ráadásul aznap részegen ült a volán mögé. Fekete BMW-jével a szembejövő sávba került, aminek következtében bekövetkezett a horrorbaleset a németországi Bad Langensalza közelében – írja a Blick.

Az ütközés után a két jármű lángra kapott. A rendőrség szerint a holttesteket csak a tűz eloltása után tudták kiszabadítani. Időnként felszólították a környék lakóit, hogy tartsák zárva az ablakokat és az ajtókat a mérgező füstfelhők miatt.

A baleset okát gondatlanságból elkövetett emberölés miatt vizsgálják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés