ACNEWS

Öt kiló fagyasztott harcsafilét akart ellopni egy nő egy gyermekotthonból

Nem sikerült hazáig jutnia az ellopott étellel, elfogták és elvették tőle.

Hirdetés
Ad image

Nem sikerült hazáig jutnia az ellopott étellel, elfogták és elvették tőle.

Egy dolgozó tett telefonon bejelentést a rendőrségre 2022. október 3-án délelőtt 10 óra körül az egyik szekszárdi gyermekotthonból, hogy egy ismeretlen nő a konyhából 5 kg fagyasztott harcsafilét akart ellopni. Az incidens előtt hívatlanul jelent meg az otthonban az illető, amikor elküldték, távozóban magához vett egy kartondoboznyi holmit. Az otthon dolgozója a nő után ment, de hiába kérte, nem akart megállni, így csak a buszmegállóban érte utol, ott az ételt visszavette tőle. Ezután tett bejelentést a rendőrségre.

Az otthonba kiérkező járőrök meghallgatták a bejelentőt, majd a kapott személyleírás alapján a nő keresésére indultak és egy órán belül megtalálták, elszámoltatták, majd bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elő is állították a 23 éves helyi nőt, aki azt mondta, csak a fagyasztott halat akarta ellopni, de azt visszavették tőle.

Idő közben az otthon dolgozói jelezték, hogy egy irodából eltűnt egy 100.000 forint értékű laptop is a délelőtt folyamán. Később az előállított nő úgy nyilatkozott, hogy azt is ő vette magához, miután visszaadta a konyháról elcsent mirelitet, ismét bement az otthon területére. Egy nyitott irodába beosont és elhozta, amit talált. A lakásán tartott kutatáskor önként átadta a „noteszgépet” a nyomozóknak, így az otthon kára megtérült.

A gyanúsítottként kihallgatott nő nem volt ismeretlen a rendőrség előtt, a hétfői napon és az azt megelőzően elkövetett cselekményei alapján, üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt kell felelnie -írta a police.hu.

 
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés