ACNEWS

Otthagyta az orvosit, hogy a nyálát árulja a neten

Egy brit nő valószínűleg az online vállalkozókat is nyálcsorgatásra késztette, miután elárulta, hogy otthagyta az orvosi egyetemet, mert heti több ezer dollárt keresett a saját nyála eladásával.
Hirdetés
Ad image

A manchesteri születésű lány nagy álma volt, hogy orvos váljon belőle. Ennek megfelelően iskolába is járt, és orvosbiológiai tanulmányokat folytatott. A suli viszont nem olcsó mulatság.

Latiesha Jones az iskola mellett szinte minden idejét egy nagyáruház alkalmazottjaként töltötte, hogy fenntarthassa magát anyagilag.

Miután rájött, hogy a bolti meló nem elég a számlák kifizetéséhez, úgy döntött, hogy mellékállásba kezd, és regisztrálta magát Onlyfans modellként.

A lány hamar népszerű lett, de a férfiaktól egyre furcsább kéréseket kapott. A használt fürdővizétől, a nyáláig, mindent kértek tőle.

„Amikor először kértek tőlem egy üveggel a nyálamból, először azt hittem, hogy ez csak vicc, és hogy nem lehet komoly. Végül rájöttem, hogy nagyon is az. 300 fontot (kb 130 ezer forint) kértem érte. Ez volt a legmagasabb összeg, ami eszembe jutott. Ezután elkérte a banki adataimat, és kifizette. El sem hittem, milyen egyszerű volt”- mondta Jones a TikTokra feltöltött videójában.

A lány sikere onnantól kezdve kitörő volt. hatalmas összegeket keresett minden héten azzal, hogy eladta a kis üvegeket, amibe néha beleköpött.

„Mindent a vásárlókhoz mérek. Ha tudom, hogy sokat fognak fizetni, akkor többet kérek A legtöbb, amit nyálból csináltam, 1500 font volt – tudtam, hogy a fickónak van pénze, és szívesen fizetett.

Jones hamarosan olyan sok pénzt keresett, hogy a második évében otthagyta az orvosi egyetemet, és a bolti munkát is – írja a New York Post.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés