ACNEWS

Ötven méter magasan lógott az öngyilkos zuglói nő

A nő nem hagyta a rendőröknek, hogy segítsenek visszamászni / Fotó: Pixabay
A nő nem hagyta a rendőröknek, hogy segítsenek visszamászni / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

Magánéleti gondok miatt több öngyilkossági kísérlete is volt már a budapesti asszonynak. A rendőrök végül visszahúzták.

A nő férje pár napja értesítette a rendőröket arról, hogy a felesége eltűnt, a lakásukban pedig ijesztő dolgokat talált: vízzel teleengedett kádban úszó hajszárítót, véres kést és összevérzett ruhadarabokat. A férfi egyből sejtette, hogy felesége azon dolgozott, hogy véget vessen a saját életének.

Ennek ellenére a nő hollétéről senki sem tudott, még telefonon sem sikerült elérniük – derül ki a Tények cikkéből.

A keresést egy bejelentés szakította félbe: eszerint a nő Zuglóban, a Kassai téri 17 szintes toronyház 14. emeletéről lógott…

A helyi rendőrség azonnal ott termett a helyszínen. Az épület ablakai védőráccsal voltak ellátva, de a nő egy nagy vázáról lépett át a párkányra, így tudott átmászni a rácson.

Az asszony a korlátba kapaszkodott, és lefelé a mélybe meredt. Ötven méter magasan lógott. Két rendőr az ablakhoz sietett, és elkapták a nő csuklóját. Azonban a nő ellenkezett, nem akarta, hogy az egyenruhások visszahúzzák. Rángatózni kezdett annak érdekében, hogy mihamarabb lezuhanjon.

Egy harmadik rendőr azonban leleményes volt: egy emelettel lejjebb nyúlt ki érte, ahonnan könnyebben be tudná húzni. A törzsénél fogva átkarolta, majd jelzett a másik két kollégájának, hogy elengedhetik a nő csuklóját.

A sikeres életmentés után a nő sokkos állapotba került és hirtelen együttműködő lett. A rendőrök lekísérték a földszintre, majd átadták a mentőknek.

Később a nő magánéleti gondokra hivatkozott. Úgy látta, hogy az egyetlen kiút az, ha megöli magát.

Ha úgy érzi, hogy azonnali segítségre van szüksége Önnek, szerettének, barátjának, ismerősének, vagy munkatársának, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a 116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés