ACNEWS

Ötvenhat biciklit lopott egy nyugdíjas

fotó: illustráció / pixabay
fotó: illustráció / pixabay
56 kerékpárt lopott el, és rejtette el a házában, a pincéjében és a garázsában. A sorozattolvaj több mint 80 éves.
Hirdetés
Ad image

Ferrarában, Emilia Romagna tartományi fővárosában egy ideig mindenkinek, aki kerékpárral utazott, maximálisan oda kellett figyelnie, hogy hova és hogyan kösse ki a kerékpárját, mert volt egy tolvaj, aki nagyon ügyesen elvitte.

A helyi rendőrségnek a ” Biga hadművelet ” elnevezésű alapos ellenőrzések végén sikerült kiderítenie a bűnöző kilétét. A történet azonban ezen a ponton vett szenzációs fordulatot. Kiderült, hogy a ferrarai kerékpártolvaj valójában nem más, mint egy 80 év feletti idős úriember. Ez volt a demens mániája.

A helyi rendőrség rekonstruálta a módszert, amellyel a lopásokat végrehajtotta.

Valójában az idős férfi a kerékpárjával körbeutazta Ferrarát, és amikor talált egy falnak támasztott bringát, leszállt a sajátjáról, odalépett ahhoz, amelyet el akart lopni, elvette és távozott. Ezután hazament, letette és buszra szállva visszament a sajátjáért.

Ez egészen 2023. november 15-ig tartott, amikor egy civil ruhás helyi rendőr észrevette, amint éppen birtokba vett MTB kerékpárt.

A rendőrség megkereste a bicikli tulajdonosát, egy kiskorú diákot, akinek a szülei feljelentést tettek. A rendőrség ezután a nyolcvan éves férfi házához ment, és a bejáratánál megtalálta a mountain bike-ot. A házkutatás során még megdöbbentőbb felfedezést tettek a rendőrök: az idős férfi lakásában, a pincéjében és a garázsában további 56 kerékpárt találtak. Így az összes kétkerekű előkerült és lefoglalható lett. A 80 év feletti urat pedig feljelentették – írta a newsprima.it

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés