ACNEWS

Ozzy lánya élőben alázta szét Harry herceget

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Kelly Osbourne-nak elege lett Harry herceg állandó panaszkodásából és nyafogásából. Durván lehordta a legújabb podcastjában.
Hirdetés
Ad image

Egy kib@szott pics@nak nevezte Kelly Osbourne a sussexi herceget. Az I’ve Had It podcast új epizódjában Kelly nyafogással és panaszkodással vádolta meg Harryt, mielőtt nekiesett a királyi családnak, és azt mondta neki, hogy „kapja be”.

A műsorvezetőtársak, Jennifer Welch és Angie Sullivan nagyon nevettek, miközben a 38 éves Kelly dühöngött.

„Jaj nekem, én vagyok az egyetlen, akinek mentális problémái vannak, olyan nehéz volt az életem. Mindenkinek az élete kib***ott nehéz volt. Egy istenverte ország hercege voltál, aki beöltözött egy kib@szott nácinak, most pedig pápaként próbálsz visszatérni” – idézi őt a DailyStar.

A rajongók azonban gyorsan kiálltak a herceg mellett, az egyikük azt írta: Nem lehet összehasonlítani a problémáidat azzal, hogy ő elvesztette az édesanyját [Diana hercegnő], főleg ahogyan történt.

Valaki más azt mondta, hogy Osbourne „a történelem rossz oldalán áll” az új interjújával.

Nem Kelly az egyetlen Osbourne, aki nyilatkozott a Sussexekről, hiszen édesanyja, Sharon korábban azt mondta, hogy Harrynek „helye van” a királyi családban. Örömmel látta, hogy Harry újra együtt volt testvérével, Vilmossal II. Erzsébet királynő temetésén tavaly, és kifejtette: Látni őket egymás mellett sétálni, egyszerűen visszahozza az emlékeket.

„Ránézek Harryre, és azt gondolom: „Ide tartozol. Az emberek tényleg azt akarják, hogy hazajöjj, ide tartozol, hogy a mi hercegünk legyél.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés