ACNEWS

Padlóba verték a TEK kommandósai a révfülöpi néni betörőit – videó

Az elvetemült bűnöző a kommandóssal és magával is végzett/fotó: police.hu
Az elvetemült bűnöző a kommandóssal és magával is végzett/fotó: police.hu
Videón a TEK hajnali akciója, a háromfős, pofátlan bűnbandát hajnalban fogták el a lakásukon, ahol fegyvert is rejtegettek.
Hirdetés
Ad image

Minden betörő rémálma vált valóra, amikor kedden hajnalban a TEK állig felfegyverzett kommandósai dörömböltek a budapesti bűnbanda ajtaján.  Az 54 éves S. István mezőkövesdi, valamint a 49 éves K. Andrea és a 61 éves L. Tamás budapesti lakosokat a fővárosi lakásukban fogták el. A szobában gázpisztolyt, különböző betöréshez használatos eszközöket, tárgyakat találtak és foglaltak le.

Egy hónapja érkezett riasztás a rendőrségre Révfülöpön, miszerint egy 89 éves néni arra riadt fel, hogy a betörők éppen kifosztják. Igaz, akkor már bűnözőknél volt a bankkártyája, készpénze, és az ékszerei. Talán pont ezért hagyták életben.

Kiderült: a bűnözők az ajtót befeszítve jutottak be a házba, és az idős hölgy bankkártyájával még aznap hajnalban pénzt vettek le. Szerencsére a tapolcai nyomozók azonosítták a betörőket, akik közül egyikük korábban követett már el személy elleni erőszakos bűncselekményt. Ezért a rendőrség nem kockáztatott: a Terrorelhárítási Központ speciálisan képzett szakemberei mentek a veszélyes bűnözőkért.

A feltételezett elkövetőket a rendőrök a Tapolcai Rendőrkapitányságon őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásukra – adta hírül a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés