ACNEWS

Padlót fogott L.L. Junior a bíróságon: alig láthatja a kislányát

Elszabadultak az indulatok a tegnapi válóperes tárgyaláson/fotó: Life TV
Elszabadultak az indulatok a tegnapi válóperes tárgyaláson/fotó: Life TV
Pár napja megszületett a jogerős döntés: L.L. Juniornak pofonnal ér fel, hogy Lilike felügyeletét az édesanya kapta.
Hirdetés
Ad image

Véget ért a gyermekéhez ragaszkodó Körtvélyessy Kinga és kislánya kálváriája. A bíróság jogerősen is az édesanyának ítélte a szülői felügyeleti jogot, ami ellen hiába prüszköl, dohog a zenész, az már nem változtat semmit.

Szinte nem volt olyan anya az országban, aki ne szánta volna a válófélben lévő Kingát, amikor tavaly augusztusban egyedül elment a tárgyalásra. Eközben Junior az egzotikus, festői szépségű Dominikán élvezte az életet az új szerelmével.

A második ülésre már elment Junior is, ahol túlzott szenvedéllyel védte a saját érdekeit. Azt szerette volna, hogy kizárólag az övé legyen közös kislányuk felügyeleti joga. Akkor a bíróság a megosztott felügyelet mellett döntött, ami ellen mindkét szülő fellebbezett.

Végül pár napja megszületett a jogerős ítélet: a bíróság ideiglenesen Kingát nevezte meg gondozó szülőként, L.L. Juniort pedig külön élő szülőként. Ami azt jelenti, hogy a gyermek sokkal több időt tölt az édesanyjával, mint amennyit az elsőfokú ítéletben biztosítottak. 

Emellett zajlik a házaspár válópere is, ami úgy tűnik, hogy évekig is elhúzódhat. De ha sikerül békében megegyezniük, akkor újra tárgyalhatják a gyermekelhelyezést – írta a borsonline. Addig azonban L.L. Junior külön élő szülő, aki jóval kevesebb időt tölthet a kislányával.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés