ACNEWS

Te bevennéd a szádba? – Pajzán terméket teszteltünk

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Hogy mi? Pénisz illetve, vaginaízű ropogtatnivalók, ondóillatű parfümök, és női nemiszerv illatot párologtató gyertyák.
Hirdetés
Ad image

Az elmúlt évek során elképesztő mértéket öltött azon fogyasztási cikkek forgalmazása, melyek enyhén szólva is pajzán perceket okoznak a vásárlóknak. Most nem azokra gondolunk, melyeket meg lehet venni a szexshopokban, hanem azokra, amelyek akár az élelmiszerboltok polcairól is visszaköszönhetnek.

Nemiszervek és testnedvek minden mennyiségben

Bizonyára sokan emlékeznek még a búcsukra, ahol a kakasnyalóka mellett mosolyogva árulták a pénisz illetve a vagina formájú nyalókákat. Manapság viszont ennél messzebbre mentek a forgalmazók. Néhány bolt polcain ugyanis már fellelhető a Chazz chipsgyártó cég „Dick flavour”, és a „Pussy flavour” ropogtatni valói. (Ugye, mondani sem kell mire utalnak ezek.) Az persze már más kérdés, hogyan kerül be a kosárba a zabkása, a zsömle és a doboz tej mellé.

De nem kell messzire menni a sztárvilágban sem. Gwyneth Paltrow pár éve dobta piacra a „vagina illatú” termékét. A gyertya leírása szerint vicces, szexi és gyönyörű illatokkal kápráztatja el vásárlóit, ráadásul mindössze 75 dollárért (kb. 22 ezer forintért).

Lady Gaga még ennél is durvább volt. Ő ugyanis szerződést kötött egy parfümgyártó céggel, és ugyan nem valósult meg, de a tervek között az szerepelt, hogy vér és sperma szagú legyen az illatfelhő, „akár egy örömlánynak”.

Miért van ezekre szükség?

Lapunk felkereste Hevesi Kriszta szexálpszichológust, aki elmondta, hogy mi lehet az oka annak, hogy ilyesfajta termékeket forgalmaznak.

„Már az ősember is hatalmas puncikat festett a barlangok falára, s szinte nincs olyan kultúra, amelyből ne maradt volna ránk néhány fallosz formájú műremek, illetve egyértelműen ábrázolt női nemi szerv. Szinte minden elérhető anyagból (kő, fa, mamutcsont…) maradt ránk pár jól megformált példány, de az ókori görögöknél akár pénisz formájú kenyér is került ünnepek alkalmával az asztalokra. Amennyiben emberi vagy isteni figurát is formáltak mögé, akkor arányaiban a genitáliák igen eltúlzott méretűek voltak (esetenként akár nagyobb, mint az egész emberábrázolás), ami szintén a humán faj egy ősi vágyát szimbolizálja: a fáradhatatlan fallikus erőt” – avatta be a nemiszervek ábrázolásának történelmébe az AcNewst Hevesi Kriszta.

„Napjainkban azonban már nem csupán a látvány, a tapintás, esetleg a hallás érzékszerveit tudjuk ipari termeléssel erotikus ingerekkel bombázni, hanem bevonhatjuk a szaglást is, amely egyedisége, hogy a legnehezebben felidézhető érzékelési inger, azonban a legintenzívebben képes belőlünk érzelmeket és emlékeket kiváltani, felidézni. Vélhetően ezért is esett rá a választás. A gyártás üzenete lehet ezen illatok és ízek elfogadtatása az adott nemi szerv tulajdonosaival, illetve a másik féllel. Emellett napjaink pornófilmjei épp e téren sterilnek nevezhetőek: a látvány túlhangsúlyozása mellett az emberi testszagok hiányoznak. Így a célközönség szempontjából elsősorban az egyedülálló férfiak képviselhetik a vásárló réteget. Saját véleményem szerint pedig mivel a testszagunk olyan egyedi mint az ujjlenyomatunk, azaz egy konkrét személyhez kapcsolódik (lásd például a feromonok szerepét), így a vele való viszonyom révén válik erotikus izgalmat kiváltóvá. Magyarán: ismételten született egy forradalmi újítás, amivel épp az emberi érzéseket, érzelmeket és a másik emberrel való kötődést, kapcsolatot igyekszünk helyettesíteni” – fejtette ki a szexuálpszichológus.

Teszteltük!

Lapunk is beszerzett egy fentebb említett burgonya chipsfajtát, mely azt ígéri a csomagolásán, hogy olyan az íze, mint egy férfi nemzőszervnek. Az összetevők között megtalálható természetesen a burgonya, paradicsompor, cukor és kölönböző ’természetes aromák’.

Az AcNews több munkatársán is tesztelte a terméket.

Az egyik kolléga eképp jellemezte: „Nem finom, először állott alga íze van. Közben érzek valami kellemetlen szagot. Nem is tudom mire hasonlít… az utóíze enyhén savanykás. Nem jó!”

„Nekem nagyon ízlik. Bejön. Egyrészt ismeretlen az íze, mégis megfog, és attól félek, ha elkezdem, nem tudom abbahagyni. Nem tudom mi lehet benne, egzotikus” – tett hozzá egy másik munkatárs. „Kicsit citromos, hagymás, nem rossz egyébként ”- vélte egy harmadik.

Én úgy éreztem, hogy először édeskés, majd jön egy kesernyés íz. A kellemetlen szag rágás közben jön…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!