ACNEWS

Pál Dénes kilenc év után elvette gyermeke anyját

A The Voice tehetségkutatóban feltűnt énekes kilenc év és egy gyönyörű kislány után most feleségül vette élete párját.

Hirdetés
Ad image

A The Voice tehetségkutatóban feltűnt énekes kilenc év és egy gyönyörű kislány után most feleségül vette élete párját.

Bár kezdetben fontosabbak voltak az egzisztenciális kérdések és az esküvő mindig a hátsó sorba került, 9 év után az énekes feleségül vette kedvesét, Henit.

„Az mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy összeházasodunk, de hogy mikor, az igen bizonytalannak tűnt” – kezdte a Meglepetés magazinnak az énekes, majd párja vette át a szót:

„Dénes annak idején a lánykéréssel is várta a megfelelő pillanatot. Tavaly augusztusban a Pikant Pajtában koncertezett a zenekarával. Szokásomtól eltérően elkísértem. Azonnal beleszerettünk ebbe a Provance-hangulatú, vintage helyszínbe. Beszéltünk is róla: ha egyszer összeházasodunk, itt el tudjuk képzelni. Ő csak mosolygott magában. Velem ellentétben pontosan tudta, hogy két nappal később, Rómában megkéri majd a kezem. Így történt, hogy nálunk az esküvői helyszín hamarabb megvolt, mint a lánykérés. Ösztönösen választottuk, ahogyan egymást is, és mindkét döntés a lehető legjobbnak bizonyult” – emlékezett Heni a lapnak.

A négyéves Panni hozta a gyűrűket a ceremónián, ami szülei számára egy igazán megható és meghatározó pillanat volt.

„Előtte napokig gyakoroltunk, hogy csinálja majd, nagyon komolyan vette a kihívást. Elképesztően édes volt, ahogy a gyűrűpárnával a kezében bevonult az esküvőn. Szem nem maradt szárazon, hiába beszéltük meg előtte, hogy legalább addig ki kellene bírni örömkönnyek nélkül, míg belép a menyasszony” – mesélte Dénes a Meglepetésnek, hozzátette: grafikusként saját maga tervezte a meghívókat és az asztalkártyákat, az asztalok pedig számok helyett híres zenekarok neveit viselték.

„Számomra az esküvőn a legszebb pillanata az volt, mikor megláttam Henit, amint menyasszonyi ruhában közeledik felém. Ugyan sok éve együtt élünk, de igyekeztünk szabálykövető módon eljárni, így hát a nagy nap előtti este ő a hálóban aludt, én pedig a nappali kanapéján. Ő másnap elment a kislányunkkal és a barátnőivel készülődni, én pedig felügyeltem az előkészületeket. Amikor ott, az esküvőn, a hatalmas izgalmak közepette először megpillantottam, bevallom elérzékenyültem. Egyszer csak arra eszméltünk, hogy férj és feleség vagyunk, megszólal a kedvenc sorozatunk, a Jóbarátok főcímdala, amit a gratulációkhoz választottunk és attól a perctől kezdve fergeteges buliba torkollott  az este” – mesélte az énekes, aki újdonsült feleségével Szicíliába utazott nászútra, míg a kis Pannira nagyszülei vigyáztak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés