ACNEWS

Pánik a családban: rossz repülőgépre rakták a 6 éves fiukat

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A család nem így képzelte el kisfiúk első repülését - teljesen egyedül.  
Hirdetés
Ad image

A kis Caspernek a karácsonyi ünnepekre a nagymamájához kellett volna repülnie – Philadelphiából (Pennsylvania) Fort Myersbe (Florida). De nem érkezett meg, mert a légitársaság trehány volt!

A várakozó nagymama sokkot kapott! Amikor a 6 éves unokája nem a tervezettnek megfelelően szállt le a repülőgépről, az volt élete egyik legijesztőbb pillanata – számolt be róla: „Berohantam a gépen a légiutas-kísérőhöz, és megkérdeztem tőle: Hol van az unokám? Philadelphiában átadták önöknek? Erre azt mondta: Nem, nem volt velünk egyedül utazó gyerek.”

Röviddel később hatalmas megkönnyebbülés: a kisfiú Orlandóban (az eredetileg tervezett úti céltól majdnem 260 kilométerrel északabbra) szállt le egy másik gépről. A légitársaság véletlenül rossz gépre tette Caspert.

A Spirit Airlines légitársaságnak csak egy félszeg bocsánatkérésre tellett. A CNN-nek küldött közleményükben ezt írták: „A gyermek mindig a Spirit csapat egy tagjának felügyelete alatt állt, és amikor felfedeztük a hibát, azonnal megtettük a szükséges lépéseket, és kommunikáltunk a családdal is”.

A téves beszállást még vizsgálják: „Komolyan vesszük minden vendégünk biztonságát és a felelősséget az utazásáért, és belső vizsgálatot folytatunk. Elnézést kérünk a családtól”.

A nagymama azonnal autóba ült, és több órát vezetett az orlandói repülőtérig, hogy elvihesse az unokáját. A légitársaság felajánlotta, hogy megtéríti az utazási költségeit – de a nagyi mindenekelőtt azt akarja, hogy az esetet vizsgálják ki és tisztázzák.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés