ACNEWS

Pánik a kapuvári játszótéren: harapós patkány támadt a kislányra

A rágcsáló véresre harapta a kislányt Fotó: Pixabay
A rágcsáló véresre harapta a kislányt Fotó: Pixabay
A rémült édesanya orvost hívott a vérző lábú gyermekhez, javaslatára veszettség elleni oltássorozatot kapott.
Hirdetés
Ad image

Gyanútlanul játszottak a kapuvári Veszkényi utcai játszótéren a gyerekek, amikor egy nagymama kétségbeesett sírásra lett figyelmes. Egy testvéreivel játszó kislánynál tört el a mécses, aki hüppögve panaszolta, hogy megharapta egy nagy egér – írta a Kisalföld. Amint a lurkó édesanyja hazaérve értesült az esetről, azonnal orvost hívott. Sajnos a kislány nem úszta meg a veszettség elleni oltássorozatot, de legalább biztonságban van.

Állítólag a játszótéri park mellett sűrű növényzet van, abban tanyázhatnak a rágcsálók. De az egyelőre rejtély, hogy fényes nappal mi váltotta ki a patkány támadását. Mindenesetre az eset óta a parkot és a játszóteret nagy ívben elkerülik a gyerekek, félnek az újabb patkánytámadástól.

A Kapuvári Polgármesteri Hivatal tájékoztatta a lapot, hogy hozzájuk az ügyben bejelentés nem érkezett a lakosság részéről. Minden évben kétszer, tavasszal és ősszel megtörténik a patkányirtás a csatornákban elhelyezett eszközökkel, amelyet az Agro Profi Kft. szakemberei végeznek. Márciusban meg is történt a tavaszi tisztítás, és szeptember végén lesz a következő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés